Hosted by Clara Sofie

Kom til årets sidste Hosted by – der har den Grammy-aktuelle sangskriver Clara Sofie som vært! Husk tilmelding da der er et meget begrænset antal pladser!

23. november 2022

Hosted by er DPA’s tilbagevende event, hvor nogle af Danmarks dygtigste musikskabere er værter for en eftermiddag med netværk, viden og gode kollegaer. I december kan DPA invitere til Hosted by med sangskriver, artist og topliner Clara Sofie.

 

Clara Sofie er kvinden bag et af numrene, sammen med WhoMadeWho, på den grammynominerede Diplo’s seneste album. Hør hvordan nummeret endte hos Diplo og mød en del af det team, som Clara Sofie arbejder sammen med for at få sin musik ud i verden.

 

Clara Sofie havde sit gennembrud tilbage i 2010, da hendes sang ’Når Tiden Går Baglæns’, gik nummer #1 i 6 uger og solgte tredobbelt platin. Siden da har hun både udgivet egne albums og singler samt samarbejdet på en stribe andre danske og udenlandske projekter som bl.a. inkluderer Hjalmer – Verden i Farver, Benjamin Hav – Når det går ud, Benal – Benjamin & Albert (album), Drew – Crying Wolf, Sanne Salomonsen - Endelig Fri - samt hendes single med hollandske JLV som netop er rundet de 10. millioner streams på Spotify.

 

DPA og Clara Sofie inviterer jer til en aften i hyggelige rammer på en cocktailbar på Frederiksberg, hvor du får mulighed for at møde andre sangskrivere, producere og branchefolk, der er relevante, hvis du arbejder - eller gerne vil arbejde - inden for det felt som Clara Sofie repræsenterer med sin musik.


Tid og sted

Gamble
H.C. Ørstedvejs 63A, 1879 Frederiksberg
Onsdag den 7. december
Kl. 16-19

 

Tilmelding
Der er et meget begrænset antal pladser til Hosted By. Er du interesseret i at deltage kan du ansøge her: https://forms.office.com/r/WuKjFMZMpQ

Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.

 

Hosted By bliver afholdt i hyggelige omgivelser på cocktailbaren Gamble på Frederiksberg. Hosted By vil vender tilbage i 2023, og du kan glæde dig til et bredt udvalg af værter hen over det kommende år.

Foto: Nabil Nafar