Masterclass: Get a head start into the UK market

Kom til online masterclass d. 3. marts med den danske producer Daniel Mirza og den britiske publisher Erin Strange, hvor de vil fortælle om deres erfaringer med musikeksport fra Danmark til Storbritannien.

Get a head start into the UK market - Masterclass med publisher Erin Strange og producer Daniel Mirza fra TAP Music

Hvordan slår man som dansk producer/sangskriver igennem på det britiske marked? Det forsøger vi at svare på i denne masterclass. Her zoomer vi ind på casen med den britiske publisher Erin Strange fra TAP Music og den danske producer Daniel Mirza. Her vil de to fortælle om deres samarbejde og hvordan det gav succes – med et producer- såvel som publisherblik.

 

De to vil også dele ud af mere generelle råd til hvad man skal vide som dansk musikskaber, der har ambitioner om at få succes i Storbritannien. Og så kommer vi omkring hvordan man arbejder med musikeksport i coronatider.

 

Erin Strange er britisk A&R og manager ved TAP Music. Hun arbejder i øjeblikket med en række projekter, bl.a. Dua Lipa (Warner), Hailee Steinfeld (Republic) og Dermot Kennedy (Interscope).

 

Daniel Mirza er dansk producer og sangskriver. Mirza begyndte sin karriere i et samarbejde med Cutfather og har sidenhen arbejdet med bl.a. John Legend, YENDRY (RCA), Angele, S1mba (Parlophone), Conor Maynard, Chainsmokers, Jonas Jeberg, Pink $weats, Claudia Valentina, JC Stewart, Coffee JR.

 

Praktisk information
Masterclassen foregår online d. 3. marts, kl. 11-12, via Zoom. Masterclassen vil være på engelsk.
Tilmeld dig på oliver@dpa.org. Alle medlemmer af Koda kan deltage.
Der er et begrænset antal pladser.

Masterclassen er muliggjort med midler fra Koda Kultur