Få Jesper Binzer som din mentor

Nu har du som DPA-medlem muligheden for at få Jesper Binzer som mentor.

Lær fra de bedste

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

 

Derfor lancerede DPA i september et mentorprogram. Her vil nogle af branchen dygtigste folk agerer mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring. Hver måned vil vi præsentere en ny mentor, der med hver deres unikke profil og erfaring kan tilbyde noget specielt.

 

Denne måneds mentor er Jesper Binzer. Jesper Binzer er en af de helt store inden for dansk rockmusik, særligt kendt som forsanger og guitarist i D-A-D. Derudover har han udgivet to soloalbum. Det seneste, Save Your Soul, udkom i år.

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 13. januar.

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive det her.