Få Engelina Andrina som din mentor

Nu har du som DPA-medlem mulighed for at få en af Danmarks dygtige sangskrivere som mentor! Så hvis du vil lære fra Engelina Andrina, så søg her senest 7. april.

Lær fra de bedste

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

 

Derfor lancerede DPA sidste år et mentorprogram. Her vil nogle af branchen dygtigste folk agere mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring. Hver måned vil vi præsentere en ny mentor, der med hver deres unikke profil og erfaring kan tilbyde noget specielt.

 

Denne måneds mentor er Engelina Andrina. Engelina Andrina er multi-platinvindende sangskriver, sanger og vokal coach, og har over 500 mio. streams og 2,5 mio. salg verden over. Engelina har arbejdet med folk i hele verden og inden for en masse genrer, og har haft stor kommerciel succes, bl.a. med en top 40 placering på Billboard. I 2020 havde hun fire #1 på Spotify og Airplay, bl.a. med Lolo, Branco og Larry 44’s ”Pub G” og Aura Diones ”Sunshine”. Derudover har hun arbejdet sammen med blandt andre Tessa, Gilli, Kesi, Teddy Riley, Busta Rhymes, Kylie Minoque, Christopher, Medina og en række K-Pop acts.

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 7. april.

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive det her.