Få Emil Falk som mentor!

Som medlem af DPA kan du nu søge om at få Emil Falk som mentor! Søg senest 7. juni.

Lær fra de bedste

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

 

Derfor lancerede DPA sidste år et mentorprogram. Her vil nogle af branchen dygtigste folk agere mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring. Hver måned vil vi præsentere en ny mentor, der med hver deres unikke profil og erfaring kan tilbyde noget specielt.

 

Denne måneds mentor er Emil Falk. Emil Falk var den mest spillede danske musiker i radioen i 2019 (kilde: Gramex). Emil Falk har bl.a. samarbejdet med Hugo Helmig, Thomas Helmig, Christopher, Alphabeat, Benal, Lukas Graham. Emil Falk er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium, og var del af det aarhusianske hiphop-kollektiv Flødeklinikken.

 

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 7. juni.

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive det her.

Foto: Sara Galbiati