Få Chief 1 som din mentor

Vi er klar med endnu en omgang af DPA’s nye mentorprogram for medlemmer. Denne måneds mentor er Chief 1.

Lær fra de bedste

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

 

Derfor lancerede DPA i september et mentorprogram. Her vil nogle af branchen dygtigste folk agerer mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring. Hver måned vil vi præsentere en ny mentor, der med hver deres unikke profil og erfaring kan tilbyde noget specielt.

 

Denne måneds mentor er Chief 1. Lars Pedersen, der er Chief 1’s borgerlige navn, startede karrieren i den legendariske rapgruppe Rockers By Choice og fortsatte siden som producer. I sin producerkarriere har han arbejdet sammen med folk som Ace of Base, Bryan Rice, Lars H.U.G., L.I.G.A., Love Shop, Nik & Jay og Sanne Salomonsen – for at nævne nogle få stykker. Som sangskriver har han vundet Dansk Melodi Grand Prix tre gange, og de seneste år er han slået i gennem som soloartist, hvor man bl.a. har kunne set ham i Toppen af Poppen.

 

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 13. november.

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive det her.