Få Ashibah som mentor

Nu kan du søge om at få Ashibah som din personlige mentor! Søg senest 14. januar. Kun for medlemmer af DPA.

22. december 2021

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

 

I DPA’s mentorprogram vil nogle af branchen dygtigste folk agere mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring.

 

Nu kan du få Ashibah som mentor! Med en signaturlyd, der kombinerer hendes egen produktion, selvindspillet vokal, sangskrivning og komposition, bryder hun gennem den gængse houseform med sin musikalitet. Ashibah er inspireret af sin rige kulturelle arv og kommer fra Danmark med rødder i Cairo, Egypten, hvor hun boede indtil hun var 19 år, før hun for nylig flyttede til Brasilien, der er blevet som et andet hjem for musikeren. Hun har bl.a. haft det globale hit og nr. 2 på Beatport ”We Found Love”. Ashibah har allerede taget Sydamerika med storm ved at optræde på festivaler som Lollapalooza, Rock in Rio, Só Track Boa.

 

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 14. januar.

 

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

 

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive det her.