DPA søger to studentermedhjælpere

Vi søger to studentermedhjælpere til vores sekretariat. Ansøgningsfristen er 11. april.

17. marts 2023

Vi søger to studentermedhjælpere til vores sekretariat. Er du grundig, glad for at hjælpe mennesker og kan løse både store og små opgaver i et lille sekretariat – så er du måske den ene?

Hvem er du?
Du er studerende og har tid til at arbejde hos os ca. 12 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible når du fx har eksamener. Måske studerer du på KU, RUC, CBS eller IT-Universitetet. Det afgørende er, at du trives med mange forskellige typer opgaver – lige fra at tage telefonen og svare på spørgsmål fra vores medlemmer, opdatere excel-ark og hjemmeside. Uanset opgaven går du til den med omhyggelighed og er ikke bange for at spørge, hvis noget er uklart. Dine opgaver vil være koncentreret omkring legater, medlemsdatabasen, arrangementer og kontorets daglige drift.

Hvem er vi?

Vi er et lille team, der hjælper hinanden og griber mange bolde i en travl (og sjov) hverdag på DPA’s kontor på Østerbro. DPA er en politisk medlemsforening. Vores medlemmer er sangskrivere, producere, komponister og tekstforfattere, der arbejder professionelt med at skabe musik og tekst i både Danmark og udland.

Stillingen

Stillingen er på 12 timer om ugen.  Vi er fleksible i forhold til, hvordan du lægger timerne, men som udgangspunkt fordeles de over 2-3 dage om ugen.

Send din ansøgning senest tirsdag den 11. april. Vi afholder samtaler mandag den 17. april.

DPA opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi følger en ansættelsesproces, som minimerer påvirkning af ubevidste bias i forbindelse med screening og ansættelsessamtale.

Hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikations- og legatkonsulent Oliver Gorm Aabo på mail oliver@dpa.org eller telefon: 20431160.