DPA søger studentermedhjælper

Er du grundig, glad for at hjælpe mennesker og kan løse både store og små opgaver i et lille sekretariat - så har vi brug for dig i vores team! Ansøgningsfrist 17. marts.

Studentermedhjælper til musikorganisation

 

Er du grundig, glad for at hjælpe mennesker og kan løse både store og små opgaver i et lille sekretariat - så har vi brug for dig i vores team!

 

Hvem er du?

Du er studerende og har tid til at arbejde hos os 12-15 timer om ugen. Vi er selvfølgelig fleksible når du fx har eksamener. Måske studerer du på KU, RUC, CBS eller IT-Universitetet. Det afgørende er, at du trives med mange forskellige typer opgaver – lige fra at tage telefonen og svare på spørgsmål fra vores medlemmer, opdatere excel-ark og hjemmeside. Uanset opgaven går du til den med omhyggelighed og er ikke bange for at spørge, hvis noget er uklart. Dine opgaver vil være koncentreret omkring legater, arrangementer og kontorets daglige drift.

 

Hvem er vi?

Vi er et lille team, der hjælper hinanden og griber mange bolde i en travl (og sjov) hverdag på DPA’s kontor på Østerbro. DPA er en politisk medlemsforening. Vores medlemmer er sangskrivere, producere, komponister og tekstforfattere, der arbejder professionelt med at skabe musik og tekst i både Danmark og udland.

 

Stillingen

Stillingen er på 12-15 timer om ugen.  Vi er fleksible i forhold til, hvordan du lægger timerne, men som udgangspunkt fordeles de over 2-3 dage om ugen.

 

Send din ansøgning senest torsdag den 17. marts

For at ansøge stillingen skal du besvare to spørgsmål via dette link samt uploade dit CV: https://forms.gle/FBs8EmyHVLZUTwJC8

 

Dette skal gøres senest torsdag den 17. marts 2022. DPA opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi følger en ansættelsesproces, som minimerer påvirkning af ubevidste bias i forbindelse med screening og ansættelsessamtale.

 

Hvis du skulle have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Oliver Aabo på mail oliver@dpa.org eller telefon: 20431160