DPA lancerer nyt mentorprogram

DPA lancerer et nyt mentorprogram for medlemmer, hvor nogle af branchens dygtigste vil dele ud af deres viden og erfaring. Denne måneds mentor er Lene Dissing.

DPA lancerer mentorprogram

Hvad skal man tage for et track? Hvordan håndterer man afslag? Og hvordan forholder man sig til sin første majors kontrakt? Som upcoming sangskriver eller producer kan det ofte være svært at navigere i branchen, og livet som kreativ kan byde på mange udfordringer – både personlige og professionelle.

Derfor lancerer DPA nu et mentorprogram. Her vil nogle af branchen dygtigste folk agerer mentorer for andre medlemmer og dele ud af deres viden og erfaring. Hver måned vil vi præsentere en ny mentor, der med hver deres unikke profil og erfaring kan tilbyde noget specielt.

Denne måneds mentor er Lene Dissing, der er sangskriver og har skrevet sange for en lang række danske og internationale artister, bl.a. Martin Jensen, Jonas Blue, Sam Feldt og mange flere. Det er blevet til mere end én milliard streams på Spotify og årets internationale succes ved Musikforlæggernes Carl Prisen i 2020.

Som mentor vil hun have særlig fokus på din start i branchen, hvordan man pitcher sange, demoproces og meget mere.

Vil du være med?

Som medlem af DPA kan du søge om at blive ”mentee”. Det gør du ved at udfylde dette ansøgningsskema og sende det til oliver@dpa.org. Ansøgningsfristen er 30. september.

Som mentee får man max. 2x1 time med mentoren. Mentor og mentee planlægger selv hvornår og hvordan forløbet skal foregå. Kun medlemmer af DPA kan søge, og man kan kun deltage i mentorprogrammet én gang om året.

Er du ikke medlem af DPA? Se hvordan du kan blive medlem her.