Diversitetspuljen 2021

Nu kan du søge Diversitetspuljen, der skal styrke diversiteten på danske musikscene indenfor bl.a. etnicitet, køn, alder, socialt og geografisk. Der er ansøgningsfrist 1. december 2021

2. november 2021

Sidste år lancerede DPA Diversitetspuljen. Formålet med puljen er styrke diversiteten af sangskrivere og producere i Danmark. Med diversitet forstås både etnicitet, køn, alder, socialt og geografisk. Meningen med puljen er, at legatmodtagerne kan få en ramme til at styrke deres talent i samarbejde med deres miljøer og være del af en mere mangfoldig musikbranche.   

Hvem kan søge?

Du kan søge både som enkeltperson eller på vegne af et projekt. Det er også muligt at nominere en person til et legat.

Hvordan søger du?

Du skal sende din ansøgning på mail til oliver@dpa.org – det kan enten være som tekst eller video. I ansøgningen skal du fortælle om dig eller dit projekt og hvordan du vil bruge pengene.

Hvis du vil nominere en person til et legat, skal der være et konkret beløb på legatets størrelse og en beskrivelse af, hvad personen vil kunne opnå med et legat fra diversitetspuljen.

Du skal sende din ansøgning senest 1. december 2021 kl. 23.59.

Hvor meget kan du få i støtte?

Støtten ligger på mellem 25.000.-50.000 kr. DPA vil efterfølgende følge hvordan støtten er brugt, og hvilke resultater det har givet.

Hvem bedømmer?

Legatudvalget består af:

  • Maren Astrup, Stifter af Musikselskabet

  • Erkan Cakmak, A&R Sony

  • Stine Kinck, sangskriver, ejer af label Sad Unicorn Recs og suppleant i DPA  

  • Tobias Stenkjær, sangskriver og forperson i DPA

Har du spørgsmål? Så skriv en mail til oliver@dpa.org

Midlerne til DPA’s diversitetspulje kommer fra Copydan Tekst & Node.