Creators Corner – ny programserie om at skabe musik – og kunne leve af det

Se det første afsnit om salg af beats her.

3. februar 2023

”Se det som et arbejde, lav et commitment, pas på dig selv”, er de tre gode råd som producer Vakle kommer med i den nye programserie ’Creators Corner’, der deler viden på tværs af musikbranchen.

I hvert afsnit bliver der dykket ned i et aspekt af at skabe musik og tjene penge på det. I det første afsnit, der lander fredag den 3. februar, kan man møde producerne Pilfinger, Vakle og Ezi Cut, der fortæller om at sælge beats online og om hvordan de arbejder som producere. Vært på Creators Corner er sangskriver, artist, producer og labelejer Stine Kinck.

”Vi har brug for at hjælpe hinanden med viden og råd, så vi ikke alle sammen skal opfinde den dybe tallerken hver især. Den vidensdeling og sparring, tror jeg, Creators Corner kommer til at være med til, fordi vi tager meget konkrete emner op med folk, der har gjort sig nogle erfaringer og både er med på at fortælle, hvad der har fungeret for dem på fx BeatStars og TikTok og navnlig, hvad der ikke har fungeret”, siger Stine Kinck, der også er bestyrelsesmedlem i DPA.

Se første afsnit af Creators Corner hos Soundmade her.

I løbet af februar kommer det andet afsnit af Creators Corner med fokus på TikTok.

Creators Corner er skabt af DPA – medlemsforeningen for professionelle sangskrivere og producere og af Soundmade. Creators Corner er muliggjort af midler fra Koda Kultur.