Bliv klogere på de kommercielle radiokanaler i Danmark

DPA inviterer vores medlemmer til et online medlemsmøde med fokus på de kommercielle radiokanaler d. 10. marts kl. 13-14.

DPA inviterer vores medlemmer til et online medlemsmøde med fokus på de kommercielle radiokanaler. Bliv klogere på radiolandkortet og vejen til kommerciel radio. Du vil møde sangskriver, artist og medlem af DPA, Drew, og høre om hendes erfaringer med de kommercielle radiokanaler og vækstlagsmedlem i DPA, Emma Hørlyck, der efter en klumme i GAFFA i 2020 kom i en konstruktiv dialog med programdirektør Mikkel Westerkam fra Bauer Media. En dialog, der gjorde hende klogere på, hvilken verden de kommercielle radiokanaler agerer i. Den viden og erfaringer vil alle tre gerne dele ud af til DPA’s medlemmer. Der vil være mulighed for spørgsmål til Drew, Mikkel og Emma under onlinemødet. Samtalen er modereret af Niels Mosumgaard, formand i DPA. 

Tilmelding

Det online medlemsmøde er den 10. marts kl. 13-14 på Zoom. Tilmeld dig på mail: oliver@dpa.org. Så modtager du et link til Zoommødet. Der er begrænset med pladser, og du skal være medlem eller vækstlagsmedlem af DPA for at deltage. Se mere om hvordan du bliver medlem her.

Om panelet

Emma Hørlyck er artist, sangskriver og vækstlagsmedlem i DPA. I 2018 modtog hun Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm, og i 2020 udgav hun debutalbummet, “Fra En Drømmer Til En Anden.

Mikkel Westerkam er programdirektør i Bauer Media, der ejer en stribe af Danmarks største kommercielle radiostationer, bl.a. NOVA, The Voice, Radio 100 og Radio Soft. Bauer Media er den største kommercielle radioudbyder i Europa med mere end 110 brands i 7 lande: England, Polen, Slovakiet, Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Drew Sycamore er sangskriver, artist og medlem af DPA. Drew debuterede i 2018 som soloartist med nummeret "Keeping Up" og udsendte sit debutalbum Brutal i 2019, hvor numre som "Perfect Disaster" og "Hard To Love" blev udnævnt som P3s Uundgåelige.