192 legater uddelt

De Koda Kultur-legater, som DPA administrerer, er blevet uddelt endnu en gang til en lang række danske musikskabere.

Endnu en gang er de legater DPA varetager under Kodas kulturelle midler blevet uddelt. Legaterne er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der skaber musik inden for det populære og kommercielle felt. Puljerne kan søges af alle medlemmer af Koda.

Der er blevet uddelt 1.517.340 kr. i alt. De er fordelt på 15 rejselegater, 24 uddannelseslegater, 132 legater til PR & promotion og 21 Tracks og topliners-legater.

En af dem, der fik tildelt støtte i denne omgang, var sangskriver Line Bøg. Hun har modtaget et Tracks og topliners-legat, som skal bruges på at indspille nogle sange med den tyske filmkomponist Maxi Menot med henblik på pitch til film:

”Det betyder enormt meget, især i den nuværende coronasituation, at man kan få dækket sine omkostninger til indspilning. Det betyder at jeg kan komme videre med mine projekter og at jeg forhåbentlig kan sikre noget indtægt i fremtiden, hvilket er enormt vigtigt, især lige nu.”

Vil du også søge legater? Alle medlemmer af Koda kan søge puljerne, der er målrettet sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere, der arbejder inden for det populære og kommercielle felt. Læs mere om legaterne og hvordan du søger her. Næste ansøgningsfrist er allerede i morgen, d. 30. oktober.

Foto: Line Bøgh