Jeg hedder Ilanguaq Lumholt.
Jeg har i snart 20 år arbejdet i musikbranchen som artist, sangskriver og sanger.
Derudover har jeg arbejdet for Koda – og nu i DR, hvor jeg har arbejdet for Koncerthuset, P2, P4, P5 og P8. Jeg er uddannet i E-business på CBS og ITU.
DPA har gennem årene været altafgørende for mit virke som sangskriver, da jeg her har fået rygdækning til at gribe muligheder der ellers var utilgængelige. Det har givet resultater - og derfor vil jeg gerne bidrage til alt det gode arbejde der ligger bag.
Der er rigeligt med udfordringer for alle de kreative sjæle der ikke kan lade være med at lave musik. Nye teknologier forskyder jævnligt værdikæderne i branchen, og vi er nødt til hele tiden at følge med for at forstå hvor de nye muligheder er – og hvor de forsvinder, hvis vi ikke holder fast.
Det arbejde vil jeg gerne være en del af.
Branche-erfaring: pladekontrakter i USA og DK, forlagskontrakt med virke specielt i asien, flere turneer med danske artister som sanger, musicals, musik til film og TV. Nogle gode år hos Koda - og nu i DR hvor jeg skubber til teknologi og udvikling.
Jeg er pt suppleant i DPA's bestyrelse, og er utrolig glad for at deltage i DPA's arbejde, og vil meget gerne fortsætte - allerhelst som fast bestyrelsesmedlem. At finde løsninger og at være velinformeret og velovervejet i det politiske arbejde er essentielt, og jeg brænder for at bidrage til at DPA står stærkt.
Der er store udfordringer derude - diversitet, mental sundhed, AI, sagsanlæg fra YouSee, fees - you name it. Lige nu har vi desuden brug for at styrke fællesskabet i Koda. Det kræver en seriøs indsats, og jeg giver gerne mit besyv med.
Mit engagement gennem 12 år i BFM - Brancheklubben for Film- og Mediekomponister - har givet mig god hands-on erfaring med Koda og komponistforeningernes politiske landskab. BFM har bl.a. skabt et stærkt nordisk samarbejde med Nordic Film Music Days, vi arbejder konstant for at optimere komponisters vilkår omkring buyouts og coercive publishing, og vi er aktive og synlige med events og seminarer på filmfestivaler og online.
MikroCV: Siden 80'erne har jeg komponeret og produceret musik til TV, film og teater, både i Danmark og internationalt. Desuden arbejder jeg som sound designer og lydkunstner. Jeg holder også foredrag og workshops om elektronisk musik, lyd og AI.
Mit navn er Julie Aagaard. Jeg er sangskriver og genopstiller til DPAs bestyrelse, hvor jeg har siddet i 3 år. Her er lidt om mit arbejde:
Vækstlag
Jeg har bl.a. arrangeret en camp mellem pladeselskab/publisher, Discowax/Oneseven, og DPAs vækstlag. Campen er blevet så stor en succes, at vi nu gentager den årligt. Det er jeg stolt af - bl.a. fordi jeg synes, det er vigtigt, at vi tager godt hånd om nye sangskrivere/producere og hjælper dem ind i branchen med projekter, der kan udvide deres netværk og indtjeningspotentiale.
Fair betaling
Herudover har det været mig magtpålæggende at fortsætte kampen for fair betaling af sangskrivere og producere. Det er en mærkesag for DPA og mig personligt, at vi sikrer bæredygtighed og en reel fremtid for danske musikskabere.
Internationale samarbejder
Jeg har desuden sat mit eget internationale netværk i spil og arrangeret en Eurovisioncamp mellem de nordiske lande i samarbejde med KODA, SKAP, STIM og NOPA. Campen finder sted i august 2024 og bliver forhåbentligt et af mange tiltag, hvor danske sangskrivere/producere får mulighed for at udvide deres netværk og skabe indtjening internationalt. Hertil skal også nævnes vores camp i samarbejde med Kobalt Tyskland og Ten i Sverige, som foregik i foråret.
Mathias Madsen Munch, komponist / sangskriver.
Jeg genopstiller til bestyrelsen, hvor jeg sidder som næstforperson og som en central del af forretningsudvalget. Jeg ønsker fortsat at være en afgørende nøglefigur ifm. foreningens tætte samarbejde med KODA og bidrage til et DPA, der står stærkt indadtil og udadtil.
Som komponist har jeg særligt fokus på partnerskaber med større koncerthuse. I denne sæson med symfoniorkestrene i Aalborg og Aarhus, som trækker over 10.000 publikummer til mine koncerter, hvor jeg selv er artist. Min koncert, Den Uendelige Labyrint, er netop nomineret til Carl Prisen.
Jeg arbejder benhårdt på at sætte min musik i spil i udlandet med støtte fra Udenrigsministeriet og Dansk Kulturinstitut. Bl.a. i Brasilien, hvor min musik er med til at markere COP30 i Amazonas.
I DPA bidrager jeg med viden fra mediemusikken, teaterscenen, revy-verdenen og børnemusikken. Jeg mener, at min baggrund er et afgørende supplement til vores bestyrelse og et diverst DPA.
Jeg er medlem af DPA, fordi vi som forening sætter det entreprenante og det handlekraftige i fokus. Jeg er stolt over, at vi formår at binde bro til det øvrige musikliv i Danmark, og vil se frem til en ny periode som repræsentant for vores medlemmer.
Jeg hedder Pernille Leeloo og er sanger og sangskriver. Jeg har været medlem af DPA siden 2013.
Efter et år som suppleant i DPA’s bestyrelse, vil jeg gerne stille op til en plads som regulært bestyrelsesmedlem.
Mit hovedfokus vil i DPA overordnet være på lige adgang og en større diversitet. Dette kræver i min optik dataindsamling, dokumentation og kortlægning af DPA’s medlemmer, så vi som forening kan optimere vores medlemstilbud på tværs af, men ikke udelukkende, alder, kønsidentitet, etnicitet, geografi og familiekonstellationer i øvrigt.
Jeg har lært meget af den nuværende bestyrelse det seneste år, og håber på, at kunne fortsætte med at deltage i og bakke op om det vigtige arbejde der bliver gjort, i DPA’s bestyrelse.