DPA

For komponister og tekstforfattere

Shy shy shy - 'Make Up'

9. april 2018

Sangene på det kommende album 'Make Up' belyser på forskellig vis kontrasterne mellem det, man gerne vil præsentere for verden, og hvad man helst vil at skjule – hvad man vil, kontra hvad man gør; det man siger, kontra det man føler. I teksterne har Shy shy shy undersøgt disse sider af deres personligheder, sider som vi mennesker normalt ikke har så meget lyst til at snakke om.

Resultatet er et fængende synth-pop-album, der med almenmenneskelige temaer som eksempelvis jalousi, fortrolighed, udlængsel, ensomhed og tosomhed holder et spejl op, som man som lytter har nemt ved genkende sig selv i. De ofte unisone vokaler står klokkeklart i et stramt, velkomponeret og detaljeret lydbillede, der er skabt i samarbejde med producer Rune Borup (Vinnie Who, I Got You On Tape mv.).

Om Shy shy shy
Siden Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard i 2014 skrev deres første sang sammen, har Shy shy shy gang på gang kreeret uhyre iørefaldende indiepop-sange, der har en både moderne og nostalgisk synth-domineret lyd.

Shy shy shy har spillet på klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival (DK) og MS Dockville (DE). De har fået masser af airplay på f.eks. P6 Beat, P3 og P4, og de har udgivet en rost EP (Love Songs, 2015), som Politiken beskrev som “sobert popsnedkeri med charme og en helt grundlæggende sans for appel”.