DPA

For komponister og tekstforfattere

The Savage Rose - 'Dødens Triumf'

28. august 2019

The Savage Rose's legendariske album "Dødens Triumf" genudgives for første gang på gatefold LP med helt nyt billedemateriale og 2019 liner-notes fra Annisette samt splinterny 2019-vinyl mastering i Medley Studios af Henrik West. Udkommer på Target Records.

Citat fra Annisette, sommeren 2019:
Vi lever i en verden af kaos, en verden af grådig rovdrift, og sygeligt magtbegær, menneskelig selvforherligelse og narcissisme. I en evig dans om et lokkende guldbjerg af rigdom og lykke, har vi som art givet os selv undskyldninger for at slå alt ihjel, der kommer mellem os og dette.

Og der danses og løbes, hurtigere og hurtigere... I en falsk tro på, at det menneskelige individ kan overleve at sætte sig selv over naturens sammenhæng og fødekæde, og at vi som mennesker kan overleve selve den jordklode, vi er født på, som gir os næring af liv. 
Hurtigere og hurtigere danses og løbes der rundt og rundt om bjerget af gyldne drømme , mens furen i jorden bliver dybere og dybere, og fyldes af angst, smerte og død.

Jeg er dybt taknemmelig for, at Dødens Triumf som musikalsk værk, er blevet genoptrykt og i dag  kan få en plads i nye generationers samling af musik. Musik, der vækker til eftertænksomhed, og som kan bidrage til kampen for livet og kærligheden, og for menneskets sande overlevelse.

Musikken og værket er blevet til i stor respekt og bevidsthed om, at viljen til en revolutionerende forandring , altid må være tilstede. 
At musikken kan skabe billeder af en virkelighed, og af en fremtid, og i sin dramatiske, poetiske , melodiske fremtoning, omfavne og løfte kærligheden og skønheden i livet, der tænder lys i mørket.

Lad alle vores fælles ønsker og håb, vores fælles bestræbelser blive til ”Livets Triumf”. 

Den nye udgave af 'Dødens Triumf' er strengt limiteret til 500 eksemplarer.