DPA

For komponister og tekstforfattere

Nille Nyc - 'Dance floor memo'

28. august 2019

Vi var der. På dansegulvet, i baren. I provinsen. Nogle gange endte det i kaos, slåskamp, spildte drinks, hullede nylonstrømper. Ofte i bølger af eufori og intensitet. Men vi var der. Sammen.

Den danske elektro-pop artist Nille Nyc udgiver nu en ny single, som er en oprigtig hilsen til det rå byliv i provinsen. Med sine 90’er vibes, sit drømmende omkvæd og sine klatrende synth figurer, inviterer 'Dance Floor Memo' os indenfor i en tidslomme af håb og drømme, kådhed og sårbarhed.

Nille Nyc fortæller: "Dance Floor Memo er for mig en fortælling om mine oplevelser i bylivet i provinsen i 90’erne. Uden at sige for meget, oplevede jeg miljøet som temmeligt råt. Alligevel havde vi veninder altid et sammenhold, som gjorde os stærke sammen i natten, igennem sårbarhed og styrke, forelskelser og ensomhed”.

Nille Nyc er en ægte fighter, som sprang ud som artist og producer i en sen alder. Hun har udgivet 4 elektro-pop singler, som alle er blevet taget godt imod. Blandt andet blev hendes seneste single spillet på radio både i Danmark (DR P3), i Mexico og i UK. 'Dance Floor Memo' udkommer forud for Nille Nyc’s udgivelse af sin debut EP, 'PowerPainPillsPercussion'.