DPA

For komponister og tekstforfattere

MØRCH - 'Forget You Tomorrow'

29. juni 2017

MØRCH er en svensk/dansk sangskriver og producer duo, der bl.a. har været nomineret i kategorien årets producer/sangskriver, i den prestigefyldte Denniz Pop Awards. Duoen mødtes første gang under en sangskriver camp i 2016 og satte hinanden stævne herefter. MØRCH søger at fastholde et bestemt perspektiv på, hvordan kunst og kunstner skal opfattes i dag. Ikke en velpoleret facade eller ansigt med mange følgere på sociale medier. Det er tilstrækkeligt med sangen og stemmen i sig selv.
De ønsker fokus på, at kunstneren i dag er under et større pres end fortjent. Artisten er i skudlinjen for al beundring eller had og kritik, selv om mange mennesker i realiteten har betydning for sangens skæbne.

”We are MØRCH” er et koncept, der nedtoner, at berømmelse skal følge en sang/komposition, at udsættelse for kritik kun bør have fokus på musikken i sig selv – det er ikke facaden eller udseende, der er interessant. Derfor træder MØRCH sjældent frem personligt. ”Dit udseende og fremtoning må aldrig påvirke lyden af din musik”, udtaler duoen.

16. juni udgav duoen deres første single 'Forget You Tomorrow'. Det er en sang med fokus på de løse og skrøbelige forbindelser, der er mellem mennesker i dag. En situation, hvor kærlighed overanalyseres, som et skaktræk og alle kæmper for at undgå at blive den svigtede part, der lider nederlag.

Lyt til debut singlen 'Forget You Tomorrow' på Spotify her.