DPA

For komponister og tekstforfattere

Mike Tramp: 'Second Time Around'

30. april 2020

Den 1. maj starter foråret for alvor med udgivelsen af Second Time Around, det nye album fra den danske rock-legende Mike Tramp. Og selvom den tidligere White Lion and Freak of Nature-frontmand ikke har været nærig med udgivelser i sit eget navn, er denne gang noget helt særligt for ham.

"Jeg kan ikke huske hvor mange mange gange jeg efterhånden er blevet spurgt. Hvis jeg kunne gøre det hele om igen, hvad ville jeg så ændre? Det er et vanskeligt spørgsmål for de fleste og for en kunstner undertiden et helt urimeligt", siger han. Hvad fanden vidste jeg egentlig, da jeg gik ind i indspilningsstudiet første gang i 1976 for at optage mit første album? Svaret er intet, og jeg kan ærligt indrømme, at det ikke rigtigt ændrede over de næste 10 - 20 år. Med hvert album jeg indspillede eller hver turné jeg færdiggjorde, kom altid hjem med så meget mere viden end da jeg startede den - og ønskede altid, at jeg havde vidst det hele fra begyndelsen."

"Jeg er stolt af de her sange. De er som mine andre albums en 100% repræsentation af hvem Mike Tramp er. Hvis aliens kom ned på jorden og tilfældigvis hørte Second Time Around som det første Mike Tramp-album, ville jeg være virkelig stolt og sikker på, at alt mit DNA ville være til stede i dette album." 

Second Time Around udkommer 1. maj 2020 gennem Target Records, og indeholder ti sange. Ordene og musikken er skrevet af Mike Tramp, og albummet er produceret af Søren Andersen & Mike Tramp. Mixet er udført af Peter Mannson, Mir Studio, Stockholm, Sverige. Mastering af Henrik West i Medley Studio i København. Albummet er indspillet i Medley Studios, København.