DPA

For komponister og tekstforfattere

Mathilde Falch - Som Børn På Ny

30. oktober 2017
Mathilde Falch er klar med et nyt album, der bliver hendes fjerde i rækken. Siden Mathilde Falch udgav sin første single i 2009 har hun turneret landet rundt og langsomt opbygget en stort og trofast publikum ude på landets spillesteder. 
 
Siden hun udsendte sit anmelderroste album 'Alle Taler' med radiohittet 'Ild i min røg' i oktober 2015 har hun haft så travlt, at hun nu regnes for én af landets flittigst turnerende. Hun har gjort en dyd ud af både at give rockkoncerter med sit faste band og optræde som trio, duo og som soloartist. 
Det nye album har hun indspillet med sit sammentømrede band og med produceren Christian Ki, der også er hendes faste guitarist.
    Som 18-årig oprettede Mathilde sit pladeselskab Just For The Record og udgav sin første single. Hun varetager selv alle forhold omkring sin musik, og det fjerde album i eget navn udsender hun også på sit uafhængige selskab. 
    Samtidig er Mathilde Falch aktiv som ambassadør for Landsforeningen Sind, hvor hun er med til at sætte fokus på psykisk sårbarhed og selv er åben omkring sin historie og ikke mindst om vejen ud på den anden side.
 
Tekst & musik: Mathilde Falch 
Produceret af Christian Ki Dall
Indspillet & mixet af: Christian Ki Dall
Keys: Morten Puper
Trommer: Adam Winberg
Bas: Jeppe Skovbakke
Guitar: Christian Ki Dall
Kor: Charlotte Schultz, Christian Ki & Ehlert  
Blæsere: Bjarke Nikolajsen & Johan Bylling Lang 
Mastering: Nikolaj Vinten
Pladeselskab: Just For The Record/Mathilde Falch
Fotograf: Rasmus Heise
Artwork: Jacob Unna 
 
Læs mere her.
Eller følg Mathilde Falch på Facebook her.