DPA

For komponister og tekstforfattere

Louise Dubiel: 'En kvinde i evig længsel'

15. april 2020

En kvinde i evig længsel er en sang om at være på udkig hele livet – at søge imod noget større. Det kan være kærlighed, karriere eller selve meningen med livet.
 
Singlen er den første af en række nye sange, som bliver udgivet i løbet af foråret og sommeren 2020 – og som vil kulminere i et album senere på året.
 
Sangen er skrevet på melodien fra den 107 år amerikanske folkesang Man of Constant Sorrow, som de fleste nok bedst kender fra filmen Oh Brother Where Art Thou.
 
Louise Dubiel så filmen som teenager og blev meget interesseret i musikken. Og da hun i 2013 rejste til Nashville og hørte Dan Tyminski (manden, der lægger stemme til George Clooneys sang i filmen) synge live var hun fuldstændig solgt.
 
Hun besluttede at give sangen en ny tekst. Hun ville gerne blive i den folk’ede eventyr-fortælling, så det blev en sang om en rejse. En rejse gennem livet for at finde meningen med det hele. Hvem er vi, hvor kommer vi fra og hvor er vi på vej hen? Det er vigtigt ikke at glemme inspirationen, spiritualiteten og nysgerrigheden i vores travle hverdag.
 
Sangen er indspillet af ægte Nashville studie-musikere og derefter revet fra hinanden og sat sammen igen af Kristian Martinsen i Tænkeboksen Studio i Skovlunde.

Sangen udkommer 21. april.