DPA

For komponister og tekstforfattere

Line Bøgh - 'I Know A Place'

22. marts 2018
Line Bøgh er klar med en ny single og en spektakulær videorelease. Kunstner Christian Gundtoft har skabt et animeret univers til sangen 'I Know A Place'. Lines alter ego lokker virkelighedens Line ud af en grå hverdag og ind i et farverigt eventyr – ikke uden referencer til a-has uforglemmelige video fra ’86 til 'Take On Me'.
 
Siden Line Bøgh i efteråret 2017 udgav albummet 'Like Fire Like Fire', har hun især vakt interesse i Tyskland hvor hun turnerer flittigt. Med udgivelsen af singlen 'I Know A Place' (fra 'Like Fire Like Fire') markerer Line et helt nyt koncept for hendes liveshows.
Musikvideoens visuelle design og de ca. 2000 håndtegnede frames, der udgør animationerne, er lavet af kunstneren Christian Gundtoft, som også har instrueret filmen.
 
Christians streg er samtidig blevet implementeret i Line Bøghs liveshow. De to har udviklet et særligt live-koncept, hvor Christian tegner og animerer live. Tegningerne projekteres op på scenen, mens Line spiller. Sangenes historier bliver gengivet i Christians visuelle univers, og blandingen af musik og billede skaber en ny og dragende form for historiefortælling.
 
 
'I Know A Place' udkom via DME og er tilgængelig på alle digitale platforme.