DPA

For komponister og tekstforfattere

Linda Andrews - 'Live at Studio 55'

7. maj 2019

Så er der et splinternyt album fra Linda Andrews og hendes band og det nye live album er indspillet i Studio 55 på Nørrebro og har også fået titlen deraf. Live-albummet er røget direkte ind på #114 på iTunes 200. 

Optagelsen af albummet er blevet en realitet efter en live koncertoptagelse med Linda Andrews samt hendes band i Studio 55 for DK4 i efteråret og albummet indeholder 10 af Lindas egne numre i nye stemningsfulde og akustiske version.

Om det nye live album siger Linda: “Jeg har altid drømt om at lave en live indspilning, og som sangerinde lever jeg på en helt anden måde når jeg føler den fantastiske energi jeg får fra mine musikere og ikke mindst også fra publikum".

Det gennemgående tema på albummet er kærlighed. Både den fantastiske og berusende kærlighed, den kærlighed slog hjertet i stykker, men også den kærlighed der handler om at tilgive.

Albummet er til rådighed på de div streaming tjenester og du kan lytte til det her.

MD og Keys: Mikael Nordmark (The X-Orchestra, Anna David, Rugsted & Kreutzfeldt)
Kontrabas: Maciej Szymczynski
Guitar: Flemming Danielsen (Quadron, Rebekka Thornbech, Birk Storm)
Slagtøj: Björn Jönsson (Søs Fenger, Zididada)
Backing: Tilde Vinther, Claus Christensen, Nadia Nouamani og Claes Wegener
Mix: Simon Jørgensen
Masterering: Holger Lagerfeldt
The Amazing Gospel Singers: Finn Geisler, Finn Ferjá, Michael Toma Gregersen, Jens Mølgaard, Marianne Pagh, Simone Lunding Lauridsen, Charlotte Justesen, Lea Nikander, Mette Annie Terkelskov Jensen 

Coverbillede af Simon Nielsen
Layout af Hanna Andreasen for Tonito.fo