DPA

For komponister og tekstforfattere

Kiesza - 'Sweet Love'

6. august 2019

NamahFalcon er en ny dansk producer-duo bestående af Nicky Namah Furdal og Kasper Falkenberg, der hver for sig har arbejdet med en lang række både danske og internationale artister. De har slået sig sammen for at skabe international succes og dermed øge den store opmærksomhed danske producere og sangskrivere oplever for tiden. 

Deres samarbejde startede med det danske kæmpe-talent, Ida Laurberg, og er nu udvidet til bl.a. at indbefatte verdenstjernen, Kiesza (kendt for megahittet 'Hideaway' som sammenlagt har over en milliard streams), som de netop har udgivet deres første single, 'Sweet Love, med'. NamahFalcon’s første studiesession med Kiesza havde de i Los Angeles på en tur støttet af DPA. Derefter inviterede de Kiesza til Danmark, hvor det endte med, at de skrev fem sange, hvoraf 'Sweet Love' var den ene. Det forventes, at de udgiver to singler mere i år.

NamahFalcon arbejder til daglig i deres studie i København, men kommer fremover til at have en tættere tilknytning til udlandet, særligt Los Angeles, USA.