DPA

For komponister og tekstforfattere

Kalle B - S.U.M.M.E.R, V.E.R.A.N.O og S.O.M.M.E.R

6. august 2018

Kalle B er en moderne gøgler, der elsker at skabe fest og farver, hvor end han går. Da han efter mange år som koncertarrangør, eventmager og DJ blev far til en lille søn, faldt det ham naturligt at begynde at synge sætninger til den lille baby, i stedet for at tale. “Nu skal du have skiftet bleeeee”, og "Er du suuuulten min dreng?", blev Kalles måde at kommunikere med sønnen på.
Til sidst havde han digtet en bunke sange om far/søn-livet med regnvejrsdage, cykelturen til børnehaven, indianere og at danse rundt i bar røv. Og typisk for Kalle, kunne han ikke nøjes med at synge sangene for sin søn. Selvom han synger som en brækket arm, måtte han bare have sangene ud til alle børn i hele Danmark. Så han ringede rundt til toppen af den danske musikbranche og fik en håndfuld af de største sangere til at synge alle hans melodier.
Og pludselig var det, der startede som helt private sange til Kalles søn, blevet sange som en masse danske børn og forældre kendte og sang med på under navnet Pippelipop. En succes var skabt. Men typisk for Kalle B er det slet ikke nok at indtage Danmark – han vil ud og erobre hele verden.

Med drømmen om at give alle verdens børn og deres forældre moderne kvalitetsmusik, har Kalle nu kastet sig ud i endnu et gigantisk projekt. Sammen med sangere fra England, Spanien og Tyskland udkommer 6 af numrene nu på Spansk, Tysk og Engelsk, så hele verden snart kan synge med på alt fra Indio Desnudo, Mein Kleiner Indianer, Bare Bum Indian, Rata Voladora, Es Kann Ja Gut Sein, Vielleicht og mange flere. Kalles drøm er, at hans musik vil få børn og forældre i hele verden til at danse og synge og hygge sig sammen.

Den første single S.U.M.M.E.R, V.E.R.A.N.O og S.O.M.M.E.R er nu ude og kan høres her:

Engelsk: http://phonofile.link/pippelipop-universe-summer
Spansk: http://phonofile.link/pippelipop-universe-verano
Tysk: http://phonofile.link/pippelipop-universe-sommer