DPA

For komponister og tekstforfattere

Claudia Campagnol - ’I'm Strong'

7. maj 2019

Sanger, multi-instrumentalist og komponist Claudia Campagnol udgiver sit længe ventede debut-album 'I'm Strong' featuring verdensklasse-musikerne Jimmy Haslip, Vinnie Colaiuta, Gerard Presencer, og Eliel Lazo på udvalgte numre

Første-singlen 'All Through You' og den efterfølgende single 'Conquer The World' feat. Jimmy Haslip og Vinnie Colaiuta blev begge udvalgt af Apple Music's redaktører til deres 'Best of The Week' playliste, der dækker alle genrer. Lidt af en præstation for et par jazz-udgivelser!

Nu følger så Claudia Campagnol's debut-album 'I'm Strong', med 9 af hendes egne kompositioner + et følsomt og kærligt take på Charlie Chaplins smukke klassiker 'Smile'.

Claudia bevæger sig ubesværet rundt i det musikalske grænseland mellem forskellige genrer – dog altid med jazz som det magiske pejlemærke og den røde tråd gennem alle sangene. Udover selv at stå for alle vokaler på albummet, spiller hun også keys og elektrisk bas – med en helvedes masse attitude!

Kald det jazz, pop, R&B eller soul – eller kald det lige, hvad du vil...
Claudia Campagnol er svær at sætte i bås, men hun er helt uden tvivl et af Danmarks største, unge talenter på jazz-scenen – med en bred crossover appeal. Claudias sound er varm og soulet med inspiration fra pop og R&B, men samtidig med en fængslende dynamik og en klar jazzreference, hvor hun både demonstrerer sit imponerende talent for improvisation og for vokalarrangementer.

Claudia har arbejdet med internationale navne som Stevie Wonder, John Blackwell og Nils Landgren for blot at nævne nogle få. Og Jimmy Haslip, Vinnie Colaiuta, Gerard Presencer og Eliel Lazo medvirker på dette album.

JazzDanmark har udvalgt Claudia Campagnol til at spille med sit band på dette års 'Danish Club Night' den 27. april i forbindelse med Europas største jazzmesse Jazzahead! i Bremen, Tyskland.

Lyt til 'I'm strong' på Spotify her.