DPA

For komponister og tekstforfattere

Annione - 'Run, Baby, Run'.

8. maj 2017

Hvad gør man, når det først for alvor går op for én, at drømmefyren er en sjuft, i det øjeblik en bryllupsblog afslører, at han skal giftes - med en anden. Man løber sin vej, og man holder selvfølgelig fingrene langt væk fra bryllups-bloggen, der skrives af den kæreste, han aldrig fortalte om.
Men først når man har luret så tilpas meget på indholdet, at man har materiale nok til en sang, der indeholder de forrygende linjer: “Can’t believe it. Only eighteen months to go”, og “Now the cake stand (kageopsats) has arrived”.

“Run Baby Run” er skrevet af Annione, alias Anni Ringgaard, der faldt pladask for ovenstående “lækkerbuks” og sjuft, da hun skulle optræde i New York for nogle år siden. Nu falder hun ikke længere. Hun løber, for der var jo ikke andet at gøre. Og Annione er for længst kommet sig så meget over lækkerbuksen, at hun nu kan underholde publikum med historien, når hun giver koncert.

“Run Baby Run” er andet udspil fra det album Annione udsender i efteråret 2017. Og ligesom førstesinglen “So Happy I Could Sing” (2016) - indspillet og produceret i samarbejde med musikerne Niels Chr. Simmelsgaard, Thomas Krämer og Frederik Larsen.

Annione har tidligere udgivet de to albums “Annione” (1998) og ”Little Blue Globe” (2005) (P4’s Ugens Album) – der indeholder radiosingler som “Sweet Little Secrets” (P3’s Ugens Uundgåelige), Lovers For A While”, “Can´t Get My Eyes Off You” og “Welcome Miami”. Annione skriver også sange for blandt andet Signe Svendsen, Ann See og Marie Frank (“Worth It” - 2001). De to har samarbejdet siden Marie Franks debutalbum og gør det stadig.

Hør singlen her: https://www.annione.dk/