DPA

For komponister og tekstforfattere

Andreas S. Jensen: 'Love & War'

6. maj 2020

Love & War begynder med cikader, intime vokaler og akustisk guitar, men ender ud i en stor country-rock hymne af et omkvæd, der beskriver kampen for at vinde tabt kærlighed tilbage. De billedelige tekster bruger naturens elementer (vinden, månen, markerne) som metaforer til at udtrykke fortællerens indre kampe, håb og bekymringer i et kærligheds trekantsdrama.

Sangen er en single fra Andreas S- Jensens kommende album Keep Sane, der udkommer i slutningen af 2020. Albummet er inspireret af hans mange besøg i The House of Songs i Austin, Texas. Sangene er pakket med americana og alt country-indflydelse, samlet op gennem co-writes med lokale sangskrivere fra Texas, hvoraf mange tilføjer den klassiske "Texas style slide and fingerpicing" guiar, bar piano og baggrundsvokaler. 

Andreas har en baggrund som pop sangskriver/producer for folk som Kevin Lyttle, Stephanie Heinzmann, Vybz Kartel og Delirium/Nerina Pallot. Som en del af The Funktuary var han ansvarlig for Armand Van Heldens hit "My My MY", der var blev en kult klassiker på alverdens klubber. Derudover er han også en travl livemusiker, der har turneret store dele af verden - bl.a. med drum 'n bass/reggae-favoritterne Dub Pistols.

Love & War er ude 8. maj.