DPA

For komponister og tekstforfattere

Alexander Woods - ‘Turn Around'

23. oktober 2018

Efterår, 2018 - siden sidste sommers elektropop-udspil 'The Times We Share', EP har spændende ting været i støbeskeen for Alexander Woods og med den nye single 'Turn Around' er det organisk, varmt og velspillet musik der er kommet i højsædet.
Med 5 strålende musikere omkring sig har den forhenværende elektropop-artist udviklet sig i retning af moderne soul, med et flash af groovy funk.

Singlen tager udgangspunkt i det spontane møde mellem 2 personer, og det efterfølgende spil der som oftest opstår.
“Magien ved det spontane møde er en blanding af nærvær og samhørighed. Desværre er det i vore dage blevet meget normalt, at det følges op af et kompliceret mindgame, parterne imellem, med det formål at mærke hinanden af - 'keep it cool, don’t play the ball'," udtaler Alexander Woods og fortsætter: “Singlen er således både en hyldest til den indledende gnist, men samtidig en opfor - dring til at droppe efterspillet og være klar i spyttet".

'Turn Around' er det første udspil fra en indspilnings-tur til det idyl - liske Mørkværk Studios i Aarhus (Hadsten), hvor 2 numre blev optaget i Maj 2018, med Anders Christiansen og Christian Agaton.

Find musikvideoen til singlen 'Turn Around' her