DPA

For komponister og tekstforfattere

Alexander Grandjean - 'Come Follow Me'

19. juni 2017

For et år siden udgav den danske sangskriver og producer Alexander Grandjean sin første single 'Seventies'. I denne uge udkommer opfølgeren 'Come Follow Me', der, ligesom den forrige, også er skrevet og produceret af Grandjean selv.

Sangen er en melankolsk popsang, og handler om, når forelskelse rammer, og man bare må følge med. Med egne ord beskriver han det: 'Når man løber ind i et menneske, der gør, at alt andet pludselig bliver ligegyldigt, og det eneste man kan tænke på er, hvordan man kan beholde den her person i sit liv'.

Musikvideoen er filmet i Spanien af Emil Monty Freddie, ikke langt fra, hvor sangen blev til et par år tidligere. Grandjean uddyber: 'I mit eget tilfælde mødte jeg en pige, som jeg ikke kunne undvære, så jeg tog bare afsted - og sangen her blev til undervejs. Jeg elsker eventyr, og jeg synes, at man skal gøre ting der føles rigtige - så må man rydde op bagefter'.

Sangens første linjer beskriver følelsen således: 'I know I should be worried but I just don’t care I know I wanna go but I don’t know where All I know is you should Come with me too'.

Alexander Grandjean arbejder på en solo-EP, der er sat til udgivelse til vinter, og derudover skriver han fast for andre artister i især Danmark og L.A.; deriblandt danske Freja Kirk og nye navne som Kaliima, Refeci og Be Jules, der alle tre udkommer til sommer med sange skrevet af Grandjean.

Lyt til singlen på Spotify her