DPA

For komponister og tekstforfattere

AISHA: 'København'

3. februar 2020

AISHA er klar med den nye single ’København’. Singlen er sidste udspil inden EP’en ’Blå Noder’ udkommer d. 21. februar. En single der varmer i de kolde måneder, og perfekt tilføjelse til vinterplaylisten.

’København’ er en sjælfuld popsang der handler om at miste jordforbindelsen i et nyt forhold. Singlen er skrevet og komponeret af AISHA og produceret i samarbejde med Noah Rosanes, og ‘København’ bliver udgivet igennem AISHAs eget selskab 'Black Box Records’.

Singlen er en fortælling om at lade sig drive med i et nyt forhold. Det er en drømmende popsang med en fængende melodi. ’København’ omfavner kærligt lytteren og holder os varme i de kolde måneder. En perfekt single til vinterplaylisten. Sårbarheden mærkes igennem AISHAs’ stærke vokal, der fredfyldt drager os igennem Københavns gader med hende.

Især følelsen længsel får lov at skinne igennem på ’København’ hvor AISHA bl.a. synger:
"Læg dig her / For jeg gider ik ligge mere alene / Slip mig ik før / Min sjæl er stærk og vi to er forenet" – en sand ode til tosomheden.

’København’ er den tredje singlen i rækken fra AISHA, der i efteråret 2019 udgav singlerne ’Fortæl’ og ’Løvehjerter’, og er nu også på listen over AISHAs sange på dansk. EP’en Blå Noder udkommer 21. februar på alle digitale platforme via Black Box Records.