DPA

For komponister og tekstforfattere

Aisha - 'Fortæl'

18. marts 2019

AISHA er klar med en helt ny pop single! 'Fortæl' er en soulful electro-pop sang om at miste grebet i tidens datinglandskab, og er første singleudspil fra AISHAs kommende EP.

AISHA har stået på den danske musikscene, siden hun var teenager; som korsanger for Savage Rose, i front for Nomadix og som solist.

Hendes nye single, har hun egenhændigt skrevet, komponeret og produceret, og den udkommer på hendes eget selskab. Fortæl er tilbagelænet og dreamy pop med en stærk kerne i sin fængende melodi og sin ærlige fortælling om at blive holdt hen i dating-gamet.

“Hvis man er single og aktiv på Tinder, så genkender man måske følelsen af, at blive holdt hen med breadcrumbing. En lille Snap, en hot selfie, en sød besked, der holder en til ilden i en relation, der måske i bund og grund ikke fører nogen vegne. Det kan være et ret krævende sted at befinde sig”, fortæller AISHA.

Flirt, følelser og forførelse, som fodres på digitale vilkår, er en stor del af singlelivet i dag, og 'Fortæl' fortæller ærligt om den tvivl, der kan følge med de betingelser. Hvornår er det bare en leg, og hvornår bliver det noget seriøst?

“Det er den følelse, jeg forsøger at beskrive – ikke at vide om man er købt eller solgt. Følelsen af at være holdt hen alt for længe, og trods sin sårbarhed tage mod til sig og kræve et svar og en afklaring. Banalt, men ret universelt for singler i dag,” forklarer hun.

Lyt til 'Fortæl' her