DPA

For komponister og tekstforfattere

Støtte via kulturelle midler

Få et overblik over DPA's forskellige støttemuligheder i forbindelse med dit arbejde som sangskriver, komponist, tekstforfatter og producer inden for det populære og kommercielle felt. DPA's legater er muliggjort af Kodas kulturelle midler og kan søges som medlem af Koda.


LEGATER
DPA støtter skabelsen af ny musik og har en række legatpuljer, du som medlem af Koda kan søge.
Via puljerne kan du bl.a. søge legater til indspilning, produktion, markedsføring og rejser i forbindelse med dit arbejde med musikken. Søg støtte via følgende puljer: Projektlegatpuljen, Rejselegatpuljen, Kursuslegatpuljen og Akut eksportlegatpuljen.

 

ARBEJDSOPHOLD
Har du projekter, møder eller sessions i L.A. eller London?
DPA har arbejdsboliger til rådighed for danske sangskrivere, komponister og producere, der skal over og arbejde i byerne.
Søg om ophold, når du har projekter og skal af sted.

 

L.A. NETVÆRKSTUR
Vil du gerne til L.A. og få kontakt til amerikanske og danske sangskrivere, der arbejder i L.A. og mulighed for at møde relevante aktører i musikbranchen?
Som sangskriver, komponist eller producer kan du søge om at komme med på DPA's branchetur til L.A. Turene finder sted hvert forår og efterår, hvor der sættes et hold sangskrivere sammen.

 


WRITING CAMPS
DPA har forskellige sangskrivercamps, man kan søge om at komme med på: Nordisk Sangskriveruge, hvor professionelle sangskrivere fra hele norden samles og skriver sange. Nashville Writing Camp, hvor et hold sangskrivere fra Nashville kommer til København for at skrive med danske sangskrivere og udveksle erfaringer. Songs By The Wall, der introducere danske sangskrivere til det store musikalske fællesskab i BerlinAirplay Camp, hvor fokus er på den kommercielle kreativitet og det altafgørende airplay.


JURIDISK RÅDGIVNING
DPA har sammen med de øvrige komponistforeninger, DJBFA og DKF, et særligt tilbud om juridisk rådgivning. Jurakontoret kan rådgive dig i forbindelse med ophavsret, rettigheder, kreditering og forlagskontrakter.