DPA

For komponister og tekstforfattere

Støtte via kulturelle midler

Få et overblik over de faglige puljer, DPA står for, i forbindelse med dit arbejde som sangskriver, komponist, tekstforfatter og producer inden for det populære og kommercielle felt. Legaterne er en del af Kodas overordnede puljestruktur og kan søges af alle medlemmer af Koda


LEGATER
Legatpuljerne er rettet mod sangskrivere, komponister og producere, der arbejder indenfor det kommercielle og populære felt.  
Via puljerne kan du bl.a. søge legater til indspilning, markedsføring, uddannelse og rejser i forbindelse med dit arbejde med musikken. Søg støtte via følgende puljer: markedspuljen og eksportlegatpuljen.

 

 

ARBEJDSOPHOLD
Har du projekter, møder eller sessions i L.A. eller London?
Arbejdsboligerne står til rådighed for danske sangskrivere, komponister og producere, der skal over og arbejde i byerne.
Søg om ophold, når du har projekter og skal af sted.

 

 


WRITING CAMPS
DPA har forskellige sangskrivercamps, man kan søge om at komme med på: Nordisk Sangskriveruge, hvor professionelle sangskrivere fra hele norden samles og skriver sange. Nashville Writing Camp, hvor et hold sangskrivere fra Nashville kommer til København for at skrive med danske sangskrivere og udveksle erfaringer. Songs By The Wall, der introducere danske sangskrivere til det store musikalske fællesskab i BerlinAirplay Camp, hvor fokus er på den kommercielle kreativitet og det altafgørende airplay.


JURIDISK RÅDGIVNING
DPA har sammen med de øvrige komponistforeninger, DJBFA og DKF, et særligt tilbud om juridisk rådgivning. Jurakontoret kan rådgive dig i forbindelse med ophavsret, rettigheder, kreditering og forlagskontrakter.