DPA

For komponister og tekstforfattere

Søg legater

DPA støtter skabelsen af ny musik inden for det populære og kommercielle felt og har en række legatpuljer, du kan søge som medlem af Koda. Via puljerne kan du bl.a. søge legater til indspilning, produktion, markedsføring og rejser i forbindelse med dit arbejde med musikken.
Søg støtte til din musik og tekst

DPA har forskellige legatpuljer, du som sangskriver, komponist, producer og tekstforfatter kan søge. DPA's støtte til skabelsen af ny musik og tekst er muliggjort på grund af Kodas kulturelle midler, og man skal være medlem af Koda for at kunne søge puljerne:

PROJEKTLEGATER
DPA's projektlegatpulje har ansøgningsfrist fire gange årligt (1. marts, 1. juni, 3. september og 15. november - alle dage kl. 12) - ansøgningsformularen åbner en måned før ansøgningsfristen.
I projektlegatpuljen kan der fx søges støtte til indspilning, mix & mastering, udgivelse, markedsføring.
Læs mere om puljen her

REJSELEGATER
DPA's rejselegatpulje har ansøgningsfrist fire gange årligt (1. marts, 1. juni, 3. september og 15. november - alle dage kl. 12) - ansøgningsformularen åbner en måned før ansøgningsfristen.
I rejselegatpuljen kan der søges støtte til arbejde, sessions, samarbejde/møder uden for Danmarks grænser.
Læs mere om puljen her

KURSUSLEGATER
DPA’s kursuslegatpulje har ansøgningsfrist fire gange årligt (1. marts, 1. juni, 3. september og 15. november - alle dage kl. 12) - ansøgningsformularen åbner en måned før ansøgningsfristen. 
I denne pulje kan der søges støtte til kurser/workshops/undervisning i udviklingen af faglige kompetencer.
Læs mere om puljen her

AKUT EKSPORTLEGATER
Med DPA’s akut eksportpulje sættes der fokus på udlandet og eksport af dansk musik. Puljen har til hensigt at dække de særlige akutte behov, som sangskrivere har, når deres virksomhed og samarbejder overskrider landegrænser. Puljen har løbende ansøgningsfrist og er tænkt som en mulighed, der skal imødekomme de eksportbehov, der ikke kan afvente de fire årlige ansøgningsfrister, hvor man ellers fx kan søge et rejselegat.
Læs mere om puljen her

EKSPORTSTØTTE TIL BRANCHEFOLK VEDR. SANGSKRIVNING (søges via MXD)
Branchefolk (fx en manager, et forlag, en A&R-person), som repræsenterer sangskriverens kommercielle interesser kan søge om støtte til omkostningerne (transport og ophold) ved mødeaktivitet i udlandet.
Læs mere om puljen og ansøgning her

STØTTE TIL STØRRE PROJEKTER I DANSK MUSIKLIV
Organisationer og enkeltpersoner, der gerne vil søge om støtte til et projekt, der gavner dansk tekst og musik kan sende en ansøgning til DPA. Det kan fx være støtte til projekter som musikpriser, writing camps, musikfestivaler etc.
Ansøgningen vil blive behandlet af DPA's bestyrelse på næstkommende bestyrelsesmøde.
Send din ansøgning her

____________________________________________________________________________________________________________________________

Find evt. flere muligheder for støtte, legater og fonde via Legatbogen

 

 DPA's legatpuljer er muliggjort af Kodas Kulturelle Midler.