DPA

For komponister og tekstforfattere

Kom til producerworkshop

21. marts 2013
Udvalgene
Nu har Rytmesektionen igen fornøjelsen at kunne invitere DPA’s medlemmer til en gratis workshop med den svenske producer Johan Norberg. Tilmeld dig nu - workshoppen er gratis for DPA-medlemmer. Workshoppen finder sted mandag den 22. april og tirsdag den 23. april 2013.
Kim Vadskær

På grund af sygdom er workshoppen aflyst og vil blive afholdt senere. Alle tilmeldte får nærmere besked på mail.

På baggrund af de meget positive tilbagemeldinger fra vores medlemmer, der deltog i de første producerworkshops i 2005 og 2006, har DPA’s Rytmesektion arrangeret endnu en workshop med en af Sveriges dygtige og meget efterspurgte producere Johan Nordberg.

Johan Norberg – producer og guitarist
Johan Norberg har stor indsigt i den svenske musikindustri, der er inde i en rivende udvikling.

Norberg har produceret Meja (It’s all about the money ), Wille Crafoord, Nils Landgren, Ulf Lundell, Regina Lund ( Unique ), CajsaStina Åkerström, Viktoria Tolstoy, Rikard Wolff, Povel Ramel, SvenBertil Taube, Magnus Lindgren (jazz), Jojje Wadenius (jazz), Lisa Ekdahl, Bengan Jansson (folkmusik), Jonas Knutssson (folkmusik), AnneSofie von Otter (klassisk) og er meget efterspurgt som producer af de moderne jazzgrupper i Sverige.

Som guitarist har Johan blandt andet turneret med Lisa Nilsson, Cornelis Vreeswijk, Maria Schneider big band, Svenska radiojazzgruppen, Monica Zetterlund, Stina Nordenstam, Mikael Rickfors, Tomas Ledin og medvirket på over 100 pladeindspilninger. Som solist står Norberg bag to soloalbum (EMI) 1997. Chapter two 2 album (-89, 93) sammen med Nils Landgren. Et duoalbum med Micke Nord Andersson (-93) et duoalbum med Jonas Knutsson (2004). Desuden er han skribent for Fuzz, VI og VI BILÄGARE. Og blev i 2009 nomineret til årets skribent i Sverige for sine klummer.

Tilmelding til workshop - Gratis for DPA-medlemmer
Til workshoppen får du en halv dag sammen med Johan i et studie i København, hvor han vil lytte og gennemgå dine egne kompositioner ud fra hans egen virke som producer. Workshoppen finder sted mandag den 22. april og tirsdag den 23. april 2013.

Der er begrænset deltagerantal, så meld dig til med det samme. Workshoppen er et gratis tilbud til DPA-medlemmer og er efter 'først til mølle'-pricippet. Man kan ikke melde sig på, hvis man tidligere har deltaget på en Johan Norberg workshop. Du skal være medlem af DPA for at kunne deltage i workshoppen. Tilmelding til DPA’s kontor på: 3312 0085 eller mail: dpa@dpa.org

Ny workshop til efteråret
I efteråret 2013 afholder DPA en ny workshop i København. Den henvender sig til fortrinsvis til medlemmer, der skriver musik rettet mod P4-segmentet. Målet med workshoppen er at få skrevet og produceret en sang, der kan blive playlistet på P4. Der vil på workshoppen være tilknyttet udvalgte producere/sangskrivere som deltagerne vil blive "parret" med. Relevante branchefolk vil også blive inviteret til at komme med oplæg i løbet af workshoppen. Hold øje med dpa.org for mere info.

Med venlig hilsen

DPA’s Rytmesektion