DPA

For komponister og tekstforfattere

Ord & Toner

DPA's nyhedsbrev Ord & Toner udkommer hver måned med nyheder, portrætter og nye udgivelser. Tilmeld dig i menuen til venstre.
I juniudgaven af Ord & Toner kan du læse om den nyligt overståede generalforsamling, hvor der kom nyt bestyrelsesmedlem og nye suppleanter. Derudover rapporter vi fra en virtuel camp, siger god sommer og glæder os til at se jer til sommerbar på den anden side af ferien!
I denne måneds Ord & Toner kan du blive klogere på, hvordan man holder de bedste sessions online. Og så kan du læse om projektet ”Germany meets the Songwriters/Producers of Denmark” på Reeperbahn 2020 og en ny virtuel camp med branchefolk fra L.A.
I denne måneds Ord & Toner kan du læse et stort interview med tidligere DPA-formand Ivan Pedersen, der fylder 70. Derudover er der nyt om Akut eksportpuljen og så kigger vi frem mod Spil Dansk i efteråret.
Denne måneds Ord & Toner står i coronakrisens tegn. Formanden fortæller i sin leder om DPA's arbejde i forbindelse med krisen og vi taler med medlemmer der er økonomisk ramt. Derudover orienterer og guider vi i forhold til diverse tiltag.
I dette Ord & Toner varmer vi op til Dansk Melodi Grand Prix med fokus på et par af sangskriverne, og så kan du læse mere om vores kommende arrangementer for både vækstlaget og de mere etablerede.
I årets første nyhedsbrev kan du læse formandens leder 'Du er din forretning!'. Læs også om muligheden for at tage med på netværkstur til L.A., sangskrivercamp for unge i Thyregod og SPOT 2020. Og så kan du blive opdateret på årets vigtige datoer.
I årets sidste udgave af Ord & Toner kan du læse om både Schlagerseminar og et nyt kompetencecenter i Aalborg for rytmisk musik. Du kan også orientere dig i ansøgningsfristerne til de legater, DPA varetager under Koda Kultur.
I novemberudgaven af Ord & Toner kan du læse om årets festaften, hvor DPA uddelte priser til en række sangskrivere og producere. Der er også invitation til branchemøde i Aalborg samt oversigt over ansøgningsfrister.
I denne udgave af Ord & Toner kan du ansøge om at komme med på en eksklusiv masterclass med Jonas Jeberg og søge om at komme med på Airplay Camp. Du kan også læse lidt om DR's nye DMGP-koncept og indsende din sang og læse lidt om DPA's 50 arrangementer i Spil Dansk Ugen.
I Ord & Toner, september kan du komme til medlemsmøde om, hvordan du bruger DPA bedst i dit arbejde med musikken. Du kan også komme med til Songwriters Masterclass og ansøge om at komme med på Nashville Camp 2019.

Sider