DPA

For komponister og tekstforfattere

Vejen til Grand Prix

28. maj 2018
Har du skrevet eller optrådt med en sang til Det danske Melodi Grand Prix? Så kan du søge om at deltage i Spil Dansk arrangementet 'Vejen til Grand Prix'. Ansøgningsfrist den 1. juni 2018.

I løbet af Spil Dansk Ugen afholder Spil Dansk i samarbejde med DPA live- og læringsarrangementet 'Vejen til Grand Prix', hvor en sangskriver sammen med en medarbejder fra DR, der fast sidder med planlægningen af Melodi Grand Prix, deler ud af deres erfaringer om processen bag en af de største folkelige musikbegivenheder.

Du skal endten have skrevet eller optrådt med en sang til Melodi Grand Prix, som du fremfører sammen med 2-4 andre sange. Derudover skal du have lyst til at fortælle om arbejdsprocessen og oplevelsen for 50-200 studerende, kunne tage imod spørgsmål undervejs og 'dele scenen' med DR medarbejderen.

Ansøgningsfrist og praktisk information
Arrangementet afholdes i løbet af Spil Dansk Ugen 29. oktober - 4. november 2018. Det vil blive afholdt på et gymnasium, højskole, efterskole, produktionsskole eller lignende ungdomsuddannelse. Spil Dansk samarbejder hvert år med ca. 30 kommuner, og arrangementet kan derfor foregå over hele landet.
Arrangementet er af en times varighed. 

Læs mere om Vejen Til Grand Prix og søg om at deltage inden den 1. juni 2018 via linket her.

 

Kodas kulturelle midler finansierer DPA's Spil Dansk projekter.