DPA

For komponister og tekstforfattere

Vækstlagsaften

18. februar 2019
DPA inviterer alle vækstlagsmedlemmer og interesserede til temaaften torsdag den 7. marts kl. 17-19, med fokus på opstartsfasen i dit virke som komponist, producer eller sangskriver. Det er gratis at deltage, tilmeldingsfrist d. 6. marts kl. 12.00

Kom og mød andre vækstlagsmedlemmer og find ud af mere om, hvad du kan bruge foreningen til. Du er velkommen til at tage en ven/kollega med, som måske kunne være interesseret i at blive medlem af DPA. 

Du vil kunne høre DPAs formand,
Niels Mosumgaard, fortælle lidt om foreningen, ligesom nogle af de mere garvede medlemmer vil dele ud af deres egne erfaringer med, hvordan man eksempelvis søger penge til projekter, og hvordan man netværker og bruger en forening som DPA.
Vi vil også snakke lidt om, hvordan man opsøger samarbejder med f.eks. publishing og pladeselskaber, og hvordan man kommer i gang med at co-write med andre sangskrivere og producere.
I panelet kan du møde:

Gisli Gislason
Gisli fandt sin vej ind i sangskrivningen via hip hop miljøet, hvor han i en del år udgav albums og medvirkede på andre artisters sange. Det mest berømte af disse tracks er nok Kenneth Bagers 'Fragment one (...and I kept hearing)'. Som sangskriver fandt han et godt match med Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær, der nu er bedre kendt som Phlake. Sammen lavede de albummet 'Slush Hours', hvor de i 2016 vandt en Danish Music Award som Årets sangskriver.
Siden har Gisli arbejdet på bl.a. Phlakes 2. Album 'Weird Invitations' og med artister som Iris Gold, Freja Kirk, WhoMadeWho, Clara og Mattis m.fl.

Freja Kirk
Freja udgav sit første album i 2014 og holdte siden 2015 udgivelsespause i tre år for at udvikle en ny stil og skrive på et nyt album, som efterhånden er ved at tage form. 
Frejas nuværende musikalske hold består af Reza Forghani, Gisli Gislason og Alezander Grandjean og hun signede i 2018 en albumdeal med One Seven (Disco:Wax). Hun har allerede udgivet tre singler fra det nye album: 'Fine Things', der udkom i oktober sidste år, 'Lost Intention', der udkom i december og senest singlen 'Young Nights' i januar. Freja modtog DPA's vækstlagspris i 2016 og har levet af sin musik siden start 2018.

Karl-Frederik Reichhardt
Karl-Frederik udgør den ene halvdel af sangskriver og producer-duoen 'Ultramarin', hvor den anden halvdel består af broderen Ludvig Brygmann. Før brødrene dannede Ultramarin i 2016 og udgav debut-singlen 'Hvis sandheden skal frem', producerede duoen musik for bl.a. Page Four og Pauline. I 2017 modtog Ultramarin DPA's vækstlagspris, og deres debut-ep 'Brødre af blod' udkom februar 2018. 

 

Program
17.00 - Velkomst ved bestyrelsen
17.15 - Panel
18.00 - Hygge og en bid mad
19.00 - Tak for i dag!

Der er begrænset antal pladser, og tilmelding sker via først-til-mølle princippet.
Tilmelding sker til Rikke på rikke@dpa.org og senest den 6. marts kl. 12.00.

Er du endnu ikke medlem af DPA?
Så læs mere her: https://dpa.org/blivmedlem
Læs også mere om vækstlagsmedlemskabet her: https://dpa.org/bliv-vaekstlagsmedlem-af-dpa