DPA

For komponister og tekstforfattere

Vækstlags temaaften #3

27. september 2019
Det er blevet tid til endnu en temaaften for DPA’s vækstlagsmedlemmer d. 24 okt. Legatsøgning er i fokus, hvor medlemmerne Nanna Bottos og Jakob Wredstrøm fortæller om deres erfaringer med legatansøgninger, og en repræsentant fra Koda vil give et overblik over mulighederne.

Som spirende sangskriver, komponist eller producer kan det være svært at få overblik over, hvilke muligheder der er for at søge legater til sit arbejde med musikken.

Måske har du allerede været inde på Kodas nye legatdatabase men haft lidt svært ved at gennemskue, hvad de forskellige legater kan søges til? Måske mangler du inspiration til, hvordan legaterne kan bruges til at skabe projekter i dit arbejde med musikken?

Ud over dine vækstlagsmedlemskolleger, vil du møde medlemmerne Nanna Bottos og Jakob Wredsstrøm, som vil fortælle om, hvordan de selv bruger og har brugt legatansøgninger som en hjælp til at realisere projekter. 

Derudover vil en repræsentant fra Koda give et overblik over legaterne i Kodas system og kortlægge, hvad man kan søge til og i hvilke puljer, man kan søge i. 

Praktisk info
Torsdag den 24. oktober kl. 16.30 - 19.00 
Lautrupsgade 9, 2100 Kbh Ø. 

Mødet er gratis for alle vækstlagsmedlemmer af DPA samt for dig, der overvejer at blive vækstlagsmedlem og er medlem af Koda. 
Der vil være pizza og øl/vand til mødet. Lad os endelig vide, hvis du har nogle allergener, vi skal tage højde for. 

Tilmeld dig inden den 22. oktober på rikke@dpa.org

Mød:

Nanna Bottos
Nanna er sangskriver og artist under hendes eget kunsteralias “Nay Ruby” og i gruppen “Ida Red”. Gruppen udgav deres debut-EP “Home” 23. august gennem Warner Music og har netop spillet til “Hej Søster”-fest i Vega.
Nanna studerer ved siden af sit arbejde som sangskriver og artist lige nu en kandidat i Music Performance på Rytmisk Musikkonservatorium som hun er færdig med i 2020. Jakob Wredstrøm
... er sangskriver, producer og publisher fra København. Til daglig arbejder han med forskellige artistprojekter som sangskriver og artistudvikler. Dette sker ofte i samspil med hans rolle som A&R på Nordic Music Society og som partner i Mantik Music Group som er et dansk/finsk publishing selskab.