DPA

For komponister og tekstforfattere

Vækstlags temaaften

11. juni 2019
DPA inviterer alle vækstlagsmedlemmer til temaaften om kontrakter tirsdag den 18. juni. Panelet vil sammen med dig tale om alt det praktiske lige fra procenter, opsigelse og prioriteringer til hvilke overvejelser, man bør gøre sig i de forskellige samarbejder.

Temaet for denne vækstlagsaften er kontrakter, hvor panelet vil drøfte de forskellige overvejelser, der rækker udover de juridiske. Hvad kan man f.eks. give og tage for at skabe et godt samarbejde? Hvilke ting skal man overveje om sig selv og sin udvikling? Hvad bør man prioritere? Hvad betyder de konkrete ting rent praktisk for dit fremtidige virke? Vi vil tale om procenter, opsigelse/udløb og alt det, der fylder hos jer, der hvor I er i jeres karriere.

Du er velkommen til at tage en ven/kollega med, som måske kunne være interesseret i at blive medlem af DPA. 

I panelet vil du møde:

Jakob Johansen - jurist og musiker
Jakob er stifter af Musikkens Juridiske Rådgivning, som er specialiseret i at yde juridisk rådgivning til private og erhvervsdrivende inden for musikbranchen. Jakob har tidligere arbejdet for Warner Music Denmark som Legal & Business Affairs Coordinator. Han er både uddannet musiker som basunist på Rytmisk Musikkonservatorium og uddannet Cand.merc.(jur.) fra Copenhagen Business School, så han kan se musikbranchen fra forskellige vinkler. 

Hannah Schneider - sangskriver 
Hannah er kendt for sin melankolske og legesyge pop, der udspringer af en kærlighed til singer/songwriter traditionen kombineret med en fascination af det elektroniske. Hun er artist i eget navn samt i duoen AyOwA, og har med begge projekter forskellige erfaringer ift. at signe med f.eks. label og booking. 

Ole Nørup - manager 
Ole er partner og manager i The Bank, som han stiftede med Jakob Sørensen og Lea Apollo i 2015. The Bank er et såkaldt full-service selskab, som arbejder 360 grader rundt om artisterne lige fra publishing og management til booking og label. Blandt deres artister finder man f.eks. The Minds of 99, Peter Sommer, Saveus, Hugo Helmig og Alphabeat, samt en lang række sangskrivere og producere som Mads Koch, Eloq, Lasse Quist, Andreas Krüger m.fl. 

Tid og sted
Tirsdag den 18. juni kl. 17.00
Lautrupsgade 9, 2100 København Ø

Der er begrænset antal pladser, og tilmelding sker via først-til-mølle princippet. 
Tilmelding sker til Rikke på rikke@dpa.org og senest den 17. juni kl. 12.00.

Som altid vil der være lidt mad og drikke efter panelet, hvor du kan lære de andre vækstlagsmedlemmer bedre at kende. 


Er du endnu ikke medlem af DPA?
Så læs mere her: https://dpa.org/blivmedlem
Læs også mere om vækstlagsmedlemskabet her: https://dpa.org/bliv-vaekstlagsmedlem-af-dpa