DPA

For komponister og tekstforfattere

Thyregod Songwriter Camp

4. juni 2020
Er du ung talentfuld sangskriver, så søg om at komme med på en uges vækstlagscamp i hyggelige rammer i det jyske.

Er du en talentfuld sangskriver mellem 18 og 25 år? Så er Thyregod Songwriter Camp i uge 27 måske noget for dig. Her bliver dørene for femte gang slået op til en uge, hvor 10-15 talenter bor på Thyregod Kursuscenter, og sammen skriver en masse sange i løbet seks dage. Ugen slutter af med en offentlig og unik koncert med alle de nye sange.

Du får mulighed for at arbejde med sangskrivning i isolerede og professionelle rammer. Alt sammen under supervision af Esben Svane, der er producer/kunstner og sangskriver, som du kan sparre med og læne dig op ad i løbet af ugen. Målet er, at når ugen er ovre, vil du være blevet klogere på musikbranchen, dig selv og din fremtidige karriere i musikbranchen.

For at sikre et højt niveau, er campen tiltænkt folk, der allerede har gang i spændende projekter og/eller som er potentielle fremtidige professionelle sangskrivere, kunstnere eller producere.

Esben Svane har tidligere været trommeslager i A Friend In London og Ulige Numre. Derudover har han arbejdet sammen med bl.a. Søs Fenger, Iris Gold, L.I.G.A. og Michael Falch.

Hele opholdet bliver selvfølgelig afviklet inden for de gældende retninglinjer og nødvendige hensyn omkring forebyggelse af coronasmitte.

Kontakt Esben Svane på 52 19 54 24 eller esbensvane@hotmail.com for nærmere info.

Hvornår: 27. juni – 4. juli 2020
Hvor: Thyregod Kursuscenter, Skolegade 8, 7323 Give
Ansøgningsfrist: 12. juni 2020

Ansøgning foregår per mail til esbensvane@hotmail.com.

Projektet er støttet af midler fra Koda Kultur.