DPA

For komponister og tekstforfattere

Tag med DPA til L.A.

6. august 2019
Søg om at komme med på DPA’s målrettet netværkstur til L.A. og udvid dit netværk. Mød amerikanske branchefolk og danske sangskrivere, der arbejder i L.A. og få mulighed for at møde relevante aktører i musikbranchen!
Flere og flere danske sangskrivere og producere tager til Los Angeles for at skrive sange til internationale artister og få et netværk i den amerikanske musikbranche eller få gennembrud som artist. 
 
Er du sangskriver eller producer og vil du gerne have et springbræt til at etablere et netværk i Los Angeles? Så ansøg om at komme med DPA's målrettet rejse. DPA sammensætter et hold af danske musikskabere, der alle har erfaring med co-writes og sangskrivning på et højt niveau. 
 
Næste netværkstur vil blive afholdt fra lørdag den 4. oktober til lørdag den 13. oktober 2019, hvor fem deltagere bliver indlogeret sammen i en lejlighed i Los Angeles. Man vil få tildelt et rejselegat, der dækker overnatning, leje af bil samt flybilletter. 
 
"Alle 5 danskere, der er af sted på turen her til Los Angeles, har haft travlt med sessions - selvom vi er fra lille Danmark, kan vi sagtens følge med rent musikalsk[...] Jeg elsker at arbejde med andre producere/sangskrivere og føler virkelig, at alle lærer noget af hinanden som man kan tage med videre, og jeg er sikker på, at denne tur åbner en masse for alle, der har været med," fortæller Noah Rosanes, der deltog på netværksturen sidste år. 
 
DPA kan være behjælpelig med at udvide dit netværk i byen, men det er vigtigt, at du også selv har gjort forarbejdet og fx arrangerer egne writing sessions/møder. DPA vil stå for at arrangere et netværksarrangement i L.A. med lokale branchefolk samt et formøde i DK inden afrejse, hvor L.A.-netværket deler erfaringer og gode råd til turen. Endvidere vil DPA komme med andre relevante brancheorienterede input.
 
Ansøgningsfrist – 28. august 2019
Du kan ansøge om plads på turen senest den 28. august 2019. Der er fem pladser på turen, og du skal være medlem af Koda for at kunne ansøge om en plads. 
 
Rejsen vil finde sted fra lørdag den 4. oktober til lørdag den 13. oktober 2019 og der afholdes informationsmøde om turen den 5. september kl. 10-12. Så hold allerede nu datoen fri. 
 
Alle ansøgningerne vil blive behandlet af tovholderne på DPA's L.A.-netværk: Jørgen Thorup og Kasper Larsen. Hvis du har spørgsmål til L.A.-netværk, er du velkommen til at kontakte Jørgen og Kasper på mail: la@dpa.org. Du vil modtage svar på din ansøgning den 2. september.
 
__________________________________________________________________________________
Der er mange, der gerne vil deltage på DPA’s projekter...
DPA’s projekter er finansieret af Kodas Kulturelle Midler. De gør en række gode, faglige tilbud mulige uden brugerbetaling. Hvis du bliver tildelt en plads på et af disse projekter og bliver forhindret, er det meget vigtigt, du meddeler det til DPA så hurtigt som muligt, så en anden kan få gavn af pladsen. Hvis du melder fra under to uger før projektet finder sted, og det ikke drejer sig om ekstraordinære omstændigheder som dødsfald i nærmeste familie eller sygdom, skal du selv dække udgifterne til flybillet, hotel/Airb&b, medmindre DPA finder en afløser til din plads.
 
DPA’s L.A. tur blev muliggjort med Kodas Kulturelle Midler