DPA

For komponister og tekstforfattere

Spil dansk 2019

25. april 2019
Er du sangskriver og ønsker at deltage i et involverende koncert-/artist talk format? Eller vil du være med til at booste de unge musiktalenter derude? DPA er i år med i Spil Dansk med 5 spændende hovedprojekter.
Vil du deltage i Spil Dansk? Igen i år er DPA med i Spil Dansk med 5 spændende projekter; Hit med Sangskriveren, musikpraktik, hjemmekoncerter, mentorsessions og [Titel] et musikalsk foredrag. 

Alle arrangementerne foregår i Spil Dansk ugen 2019 (28. oktober til 3. november) eller i november-december over hele Danmark og du kan finde mere information og søge om at deltage her.
 

Hit med sangskriveren / Deadline d. 29. april
... er et involverende koncert-/artist talk format med fokus på sangskriveren og på sangskrivningen. 'Hit med sangskriveren' foregår i samarbejde med lokale arrrangøerer, hvor hvert arrangement er af 60-90 minutters varrighed. Arrangementet vil som udgangspunkt foregå i din egen landsdel, og her vil der kun være én person på scenen: Dig.

Du får derved mulighed for at optræde som solokunstner med egne sange, afholde en artist-talk for et dedikeret publikum og indgå i en inspirerende dialog med publikum om musik, fortællinger fra dit liv og virke som professionel musiker og sangskriver.

Læs mere og søg om at deltage her.

Musikpraktik / Deadline d. 29. april
Må en ung erhvervspraktikant (8.-10. klassetrin) få lov at følge dig i dit professionelle virke som sangskriver i 1 uge?

Praktikanten følger dig i ca. 20 timer henover ugen – det kan være lige fra dit “hjemmekontor”, til studiet/øvelokalet, møder med musikselskaber og forlag, koncerter, et besøg hos Danske Populær Autorer og/eller Koda, arbejdssessions med bandkollegaer eller andre samarbejdspartnere mv. I planlægger forløbet sammen.

Det er ikke et krav, at du selv er udøvende kunstner. Det væsentligste er, at du lever af dit virke som sangskriver, og ønsker at lære fra dig til et ungt, nysgerrigt menneske.

Læs mere og søg om at deltage her.

Hjemmekoncerter / Deadline d. 29. april
Ved dette projekt optræder du med dine egne sange, og kommer helt tæt på dit publikum, når du spiller intimkoncerter hjemme i stuen hos folk.

Hjemmekoncerter foregår hjemme hos privatpersoner og du skal derfor kunne medbringe alt nødvendigt gear selv og dit set-up skal derfor være mobilt. Koncerterne udloddes ofte via konkurrencer hos vores samarbejdskommuner, og du skal være parat til at rejse derhen, hvor “vinderen” bor.

Læs mere og søg om at deltage her.

Mentorsession rytmist / Deadline d. 29. april
Vil du
 gerne være mentor for og undervise et ungt musiktalent (ca. 15-20 år) i rytmisk sangskrivning og/eller produktion, så er dette initiativ noget for dig. Talentet kommer gerne fra musikskolen (ikke et krav) – måske skriver vedkommende allerede sange, eller vil gerne i gang.

Talent og mentor bliver matchet ud fra genre, evner og behov, så I begge får en givende session. Der er også mulighed for, at blive mentor for et band, hvis du ønsker dette i stedet. Det afklares under bookingarbejdet.

Læs mere og søg om at deltage her.   

[Titel] et musikalsk foredrag / Deadline d. 16 maj
Er et personligt artist/talk-koncept, hvor du selv sætter titlen, når du 
træder op på scenen med dit musikalske foredrag. 

Foredraget kan tage udgangspunkt i mange temaer, hvor det afgørende er, at din fortælling er relevant for et bredt publikum og du har materiale nok til at holde deres opmærksomhed. Foredraget skal indeholde live-musik, men du vurderer selv, om det skal være 3, 4, 5 eller 6 sange. Og sidst men ikke mindst – dit musikalske foredrag skal have en god [TITEL], som du selv finder på.

Læs mere og søg om at deltage her.

Spil dansk er muliggjort af Kodas kulturelle midler