DPA

For komponister og tekstforfattere

Foto Kim Vadskær

Spil Dansk 2017

23. marts 2017
Er du sangskriver og ønsker at deltage i et involverende koncert-/artist talk format? Eller vil du være med til at booste de unge musiktalenter derude? DPA og Spil Dansk søger nu sangskrivere til 'Hit med sangskriveren' og mentorer til 'Vi booster talentet'.

Igen i år går DPA og Spil Dansk sammen om de to projekter 'Hit med sangskriveren' og 'Vi booster talentet'. 

Hit med sangskriveren
... er et involverende koncert-/artist talk format med fokus på sangskriveren og på sangskrivningen. 'Hit med sangskriveren' foregår i Spil Dansk ugen 2017 (den 30. okt – 05. nov; uge 44) over hele Danmark i samarbejde med lokale arrrangøerer, hvor hvert arrangement er af 60-90 minutters varrighed. Arrangementet vil som udgangspunkt foregå i din egen landsdel, og her vil der kun være én person på scenen: Dig.

Du får derved mulighed for at optræde som solokunstner med egne sange, afholde en artist-talk for et dedikeret publikum og indgå i en inspirerende dialog med publikum om musik, fortællinger fra dit liv og virke som professionel musiker og sangskriver.

Læs mere om Hit med sangskriveren og ansøg her.
Ansøgningsfrist den 10. april.

Vi booster talentet
DPA og Spil Dansk søger mentorer til projektet 'Vi booster talentet'. Her vil du blive matchet med det helt rigtige unge musiktalent (ca. 15-20 år) i rytmisk sangskrivning og/eller produktion, hvor I begge vil få noget ud af mentorsessionen.

"Mentorkonceptet er utrolig givende, hvor end man befinder sig i sit karriereforløb, og det gælder både som mentor og som mentee! Det skaber overblik og indblik at formulere mange af sine tanker og holdninger vedrørende det, man laver og brænder for - og at kunne hjælpe en mentee med selv at finde sin vej videre i en branche, hvor man i den grad selv definerer sig selv og sin karriere. For mig som mentor har det været interessant og befriende at konstatere, at det grundlæggende er de samme ting, vi har brug for at vende og forholde os til – både som håbefuld amatør og garvet professionel." Fortæller tidligere mentor i 'Vi booster talentet' og DPA-medlem Marcus Winther-John.

Læs mere om Vi booster talentet og ansøg om at blive mentor her.
Ansøgningsfrist den 10. april.

Honorar
2.500 kr. pr. kunstner.
Honorartillæg hvis arrangementet foregår langt fra egen bopæl og ved Storebæltoverfart. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte DPA's Spil Danskudvalg på f_betina@hotmail.com