DPA

For komponister og tekstforfattere

Songwriters Masterclass

10. februar 2020
AFHOLDES IKKE I DAG! Opdatering den 10. marts: Som følge af den aktuelle coronavirus og smittefaren forbundet hermed, er dette arrangement rykket til en ny dato. Der vil komme nærmere info om ny dato snarest.
”Der kan være lige så mange fremgangsmåder i sangskrivning, som der er sangskrivere. Men ét er sikkert, vi kan alle få gavn af hinandens erfaringer og tanker.” - Marcus Winther-John

Den 10. marts afholder DPA, DJBFA og Koda ”Songwriters masterclass”. Her kigger vi under kølerhjelmen på nogle af vores prominente sangskriveres sange i selskab med Marcus Winther-John som kvalificeret guide. Vi tager os tid til at nørde igennem og tale om struktur, inspiration, kreative vaner og teknikker. Vi taler forskelle og ligheder i arbejdsmetoder - så vi alle går hjem med et lidt større kreativt univers.

Første del af arrangementet er en Artist Talk med Pilfinger (Lasse Kramhøft) og Anya. Herefter vender vi blikket mod jeres musik, når sangskriverne sammen med Marcus Winther-John giver feedback på udvalgte medlemmers sange. Se hvordan du ansøger om at få feedback på din sang nederst i mailen.
 
Arrangementet vil blive livestreamet.
 
 
Tid & sted
10. marts 2020, kl. 17:00-20:30. Lautrupsgade 9. 2100 København Ø. Tilmeldingsfrist 5. marts.

Program
Kl. 17:00 – 17:10 Velkomst
Kl. 17:10 – 18:10 Artist Talk
Kl. 18:10 – 18:20 Pause
Kl. 18:20 – 19:20 Feedback på din musik
Kl. 19:20 – 19:50 Spørgsmål & afrunding.
Kl. 19:50 – 20:30 Social hour

TILMELD DIG HER

Ønsker du feedback på din musik eller har du et spørgsmål?

Ønsker du at være blandt dem, der får feedback på en af dine sange, så send lydfil og tekst til marcus@dpa.org inden den 4. marts. Specificer her venligst hvad du gerne vil have feedback på. Det kan være alt fra konkrete udfordringer i teksten til sangens struktur m.v., men det er vigtigt, du beskriver din udfordring så detaljeret som muligt. Vælg en sang som du stadig er i process med, så feedbacken er noget, du kan bruge aktivt.

Bliver din sang valgt, vil den blive afspillet i salen og eventuelt indgå i videoen fra arrangement på Kodas YouTube kanal. Du vil få direkte besked inden arrangementet.
Du skal også være mere end velkommen til at sende en mail med et spørgsmål, du godt kunne tænke dig at få besvaret under arrangementet.