DPA

For komponister og tekstforfattere

SongWriter Camps

18. september 2019
Vil du til Palm Springs og arbejde intensivt med sangskrivning som håndværk sammen med dine internationale kollegaer? Som medlem af Koda kan du få en rabat på $50 på opholdet SongWriter Camps. Campen løber af stablen allerede d. 14-17. oktober, så ansøg nu!

SongWriter Camps fokuserer på at løfte dit sangskrivningshåndværk og inspirere dig sammen med ligesindede, internationale sangskriverkollegaer.
Mentorteamet består af aktive hit-sangskrivere og professionelle fra branchen, der vil dele ud af deres erfaringer og viden.

Campen vil bestå af en række master classes, talks, sessions og fokuseret networking med fokus på sangskrivning som håndværk, hvordan man navigerer i den kreative proces, samt hvordan man får sine sange ud i verden og udvider sin forretning som sangskriver. 

Læs mere og ansøg om at komme med på campen her.

Rabat til Kodamedlemmer
Alle medlemmer af Koda tilbydes $50 rabat på opholdet.
For at få rabatten skal du skrive, at du er medlem af Koda.

Det er muligt at søge et akut eksportlegat til at finansiere resten af opholdet. Du kan læse om, hvordan du ansøger her.

Campen løber af stablen allerede den 14-17. oktober, så ansøg nu!

Vær opmærksom på at DPA ikke arrangerer denne camp, men kun videreformidler den. Derfor skal alle spørgsmål til SongWriter Camps rettes til: info@songwritercamps.com

Se video fra sidste camp