DPA

For komponister og tekstforfattere

Songs By The Wall 2018

21. februar 2018
DPA afholder igen det kreative sangskrivningsophold 'Songs By The Wall' i Europas musikalske smeltedigel nr. 1: Berlin. Næste ophold finder sted fra d. 13-21 oktober 2018. Søg om at komme med inden d. 17. september 2018.
Songs by the wall

Tusinder af musikere og kunstnere fra hele verden flytter hvert år til Berlin for at være midt i den stærke kreative energi og atmosfære. 'Songs By The Wall' vil introducere danske sangskrivere til det store musikalske berlinerfællesskab og give deltagerne nye perspektiver på deres musik samt redskaber og muligheder for at få en musikalsk karriere i gang i Tyskland.

Opholdet henvender sig til kommercielle sangskrivere og sangskrivere, der ønsker at gå "Do It Yourself" (DYI) vejen, og alle co-writing sessions vil foregå i de smukke studier i Bauteil 3 komplekset i den historiske Tempelhof Lufthavn. 
Sangskrivere som arbejder inden for feltet kommerciel sangskrivning vil blive sat sammen i teams med sangskrivere/producere fra Berlin. Tom Deininger, som er indehaver af sangskrivningsstudierne Bauteil 3, har kontakt til kommercielle producere og sangskrivere i Berlin, og han vil hjælpe med at få sat nogle gode teams sammen.
Berlin er DIY-byen nr. 1. 'Songs By The Wall' sætter sangskrivere, der har ønske om at gå DIY-vejen sammen med andre DIY-sangskrivere i Berlin, og via co-writing-sessions skabes et miljø for et direkte samarbejde. 

Det EU-støttet lokale musikinformationsprojekt 'Music Pool Berlin' vil endvidere informere deltagerne om musikbrancherelaterede emner som eksempelvis publishing, booking af koncerter, hvordan man finder et label  osv. gennem forskellige workshops. 

Opholdet inkluderer logi, 24/7 adgang til sangskrivningsstudie i Bauteil 3 komplekset samt brancheseminarer og udflugt til musikstudier. Deltagerne bliver indkvarteret i en min. 3 vær. lejlighed med køkken og bad, hvor hver enkelt deltager får sit eget værelse.
Opholdet inkluderer ikke bespisning og drikkevarer. Det er ikke tilladt/muligt at medbringe børn, familie og venner.

Deltagerne skal selv dække rejseudgifterne til og fra Berlin.

Ansøgning
Der er 3 pladser på 'Songs By The Wall'. Alle medlemmer af Koda kan søge om en plads.
Udfyld ansøgningsskemaet her og send det til mail@flemmingborby.net senest den 17. september 2018

Hvis du har spørgsmål til opholdet er du velkommen til at kontakte tovholder Flemming Borby på mail: mail@flemmingborby.net

Læs mere på https://www.facebook.com/songsbythewall/

 Hvad siger tidligere deltager?

”For mig var Songs By The Wall en unik mulighed for at møde mennesker i Berlin og få et indtryk af det tyske musikmarked.  Jeg har siden turneret i Tyskland 4 gange, og har haft stor nytte af de kontakter jeg har fået gennem Songs By The Wall og jeg udgiver min anden plade i Tyskland til efteråret. For mig gjorde det hele forskellen”. Line Bøgh

"Ugen var produktiv, inspirerende og jeg arbejdede med nye gode folk hver dag. Tak." Christian Sekjær

”Songs By The Wall var en stor oplevelse , og alle der får muligheden for at deltage fremover, vil komme hjem med gode kompositioner, indblik i det tyske musikmarked og styrket netværk. Personligt har Songs By The Wall opholdet betydet, at jeg nu er flyttet til Berlin, hvor jeg komponerer, spiller musik og nyder godt af det netværk Flemming introducerede mig for under opholdet” Julie Hugsted

"Jeg havde 3 ønsker med i kufferten til Songs By The Wall i Berlin, og jeg synes de blev opfyldt under opholdet.Den tyske musikbranche er større og anderledes end den danske, og den information jeg fik under SBTW opholdet, har helt klart hjulpet mig godt på vej og givet mig noget med hjem i baggagen." Rikke Noor