DPA

For komponister og tekstforfattere

Søg legater & ophold

14. august 2015
Der er ansøgningsfrist 1. september kl. 12.00 til at søge om støtte til indspilning, udgivelse, markedsføring, rejser m.m. i forbindelse med dit virke som sangskriver. Du kan også søge om ophold i vores arbejdsboliger i London, Berlin, Frankrig, Italien og Sverige.
DPA - et netværk på over 800 danske sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere

Frem til den 1. september kl. 12.00 kan du som medlem af DPA søge DPA's projekt- og rejselegater - og også søge om ophold i vores arbejdsboliger rundt omkring i Europa.

Læs mere om legatpuljerne og ansøg her.

Søg om ophold i DPA's arbejdsboliger her

Er du ikke medlem af DPA?
DPA er en interesseorganisation, der arbejder politisk for de bedste rammer for den musik, der retter sig mod markedet. I DPA kan du komme med projektideer og få støtte til entreprenante ideer, der gavner fx netværk, eksport og vækstlaget inden for populærmusik.   
DPA har en række legatpuljer, der er skræddersyet til, hvordan du arbejder som sangskriver. Og vi har arbejdsboliger i både London, Berlin, Sverige, Frankrig og Italien. Som medlem af DPA får du også adgang til juridisk rådgivning, workshops, medlemsarrangementer og co-writing camps.

DPA er et netværk på over 800 danske sangskrivere, komponister, producere og tekstforfattere - vil du være med? Bliv medlem af DPA her.