DPA

For komponister og tekstforfattere

Skriv hits & sælg dem III

22. august 2018
Mandag den 24. september følger vi op på sidste års store workshop-succes 'Skriv hits & sælg dem' med sangskriver, musiker og forfatter Marcus Winther-John. Denne gang zoomer vi ind på det kreative potentiale i co-writing. Der er rift om pladserne, så tilmeld dig allerede nu!

Det har fungeret for John Lennon/Paul McCartney, Max Martin/Dr. Luke, Julia Michaels/Justin Tranter og et utal af andre, der har fundet guld i det kreative møde mellem sangskrivere. Meget af verdens allerbedste musik er blevet skabt som et samarbejde, og i dag er co-writing mere normen end undtagelsen. Men hvordan fungerer det, og hvad kan det tilføre din musik og karriere?

Den 24. september følger vi, i samarbejde med DJBFA og Koda op på sidste efterårs store succes 'Skriv hits & sælg dem', hvor sangskriver, musiker og forfatter Marcus Winther-John gav os et unikt indblik i både sangskriverens værktøjskasse og vigtig branche-know-how til pitching af din musik. Denne gang zoomer vi ind på det kreative potentiale i co-writing og tager en snak om det praktiske arbejde, at skrive for sig selv vs. for andre, writing-camps, sangskriverkollektiver, egoer og kompromiser, netværks- og karrierestrategiske fordele ved co-writing og meget andet.
Marcus får besøg af flere kollegaer undervejs, som alle har gjort co-writing til en vigtig del af deres karriere. Vi laver også et par øvelser undervejs, hvor du som deltager er med.
 
 
Tid & sted        
Mandag den 24. september. Kl. 16:30-20:00. Koda, Lautrupsgade 9. 2100 København Ø
Tildmeld dig her